Celtic Steps

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet
Voor scholen
Voor scholen

Celtic Steps

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Hoera, Collage bestaat 10 jaar! We bieden alle leerkrachten uit Almere de kans om mee te gaan naar deze mooie voorstelling.

Misschien is het een idee voor dit jaar: kerstfeest op z’n Iers. Eerst een stoere duik in ijskoud water, daarna opwarmen met een whiskey naast de kerstboom en vervolgens dompel je je onder in een portie traditionele Ierse muziek en dans. De liefhebbers – en dat zijn er na het succes van afgelopen jaar steeds meer – kunnen in ieder geval hun hart ophalen met ‘An Irish Christmas’, gebracht door het befaamde Ierse Riverdance-gezelschap Celtic Steps.

Je hoort vertolkingen van traditionals zoals ‘Oh Danny Boy’, ‘Will Ye Go Lassie Go’ en ‘Carrickfergus’, en sfeervolle kerstnummers als ‘Carol of the Bells’, ‘The Wexford Carol’, ‘Silent Night’ en ‘The First Noël’. Prachtige zang, fraaie muziek en energieke dans dus van Ierse dansers die hun sporen hebben verdiend bij de wereldberoemde shows ‘Lord of the Dance’ en ‘Riverdance’. Nollaig Shona!

Let op: beperkt aantal kaartjes beschikbaar.
Spelregels/ voorwaarden:
•    Tijdens de voorstelling zitten we als groep bij elkaar op een mooie plek. 
•    Je hoort ruim op tijd van ons of je tot de gelukkigen behoort, hoe laat we je verwachten voor de voorstelling etc.
•    Inschrijven is niet verplicht maar ook niet vrijblijvend. Mocht je na plaatsing om welke reden dan ook niet kunnen komen dan kunnen we nog proberen iemand van de wachtlijst jouw kaartje te geven. Mocht dat niet lukken dan brengen we het kaartje bij je in rekening en verplicht je je dit te betalen.

Uitvoerder Collage Almere
Locatie Kunstlinie, Esplanade 10
1315 TA Almere
Duur Dagdeel
Vorm Voorstelling
Discipline
Prijsindicatie
€ 0,-
Datum
14 dec. 2023 20:15
Uiterlijke inschrijfdatum
4 dec. 2023
Recent bekeken