Grease - Leerkrachtenvoorstelling

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw

Favoriet
Voor scholen
Voor scholen

Grease - Leerkrachtenvoorstelling

Favoriet | Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw
Omschrijving

Hoera, Collage bestaat 10 jaar! We bieden alle leerkrachten uit Almere de kans om mee te gaan naar deze mooie voorstelling.

Met de kersverse musicalsterren Danique Graanoogst en Tristan van der Lingen als Sandy en Danny in een vernieuwde, frisse versie van deze legendarische voorstelling waar jong en oud alle nummers kunnen meezingen. Bereid je voor op een feest, vocaal vuurwerk en ongekende choreografieën van de talentvolle sterrencast, met onder andere William Spaaij, Marjolijn Touw, Esmee Dekker en Jonathan Vroege, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor een avond topamusement met heerlijke humor en sprankelende choreografieën. Deze show wil je niet missen en moet je in het theater live beleven onder het motto: Grease – Let’s go together!

Let op: beperkt aantal kaartjes beschikbaar.
Spelregels/ voorwaarden:
•    Tijdens de voorstelling zitten we als groep bij elkaar op een mooie plek. 
•    Je hoort ruim op tijd van ons of je tot de gelukkigen behoort, hoe laat we je verwachten voor de voorstelling etc.
•    Inschrijven is niet verplicht maar ook niet vrijblijvend. Mocht je na plaatsing om welke reden dan ook niet kunnen komen dan kunnen we nog proberen iemand van de wachtlijst jouw kaartje te geven. Mocht dat niet lukken dan brengen we het kaartje bij je in rekening en verplicht je je dit te betalen.

Uitvoerder Collage Almere
Locatie Kunstlinie, Esplanade 10
1315 TA Almere
Duur 2:30
Vorm Voorstelling
Discipline
Prijsindicatie
€ 0,-
Datum
5 okt. 2023
Uiterlijke inschrijfdatum
28 sep. 2023
Recent bekeken