Les Miserables - Leerkrachtenvoorstelling

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw

Les Miserables - Leerkrachtenvoorstelling

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw

Omschrijving

Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal.

Het verhaal

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobserdeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal. Geschreven door Victor Hugo. Een musical die je gezien moet hebben!

De populairste musical ter wereld

De musical Les Misérables is wereldwijd populair bij publiek en pers. Naast verschillende Tony, Olivier, Oscar, Grammy en Musical awards, liet het Nederlandse publiek afgelopen september weten de musical nog steeds zeer te waarderen. Zowel het nummer ‘Breng hem thuis’ en ‘Nog één dag’ werden tijdens de Uitmarkt 2021 in de top 10 gestemd binnen de categorie ‘Favoriete musicalsong allertijden’.

Deze voorstelling is volledig Nederlandstalig.

Meer informatie

  • 20.00 uur – Grote Zaal – inclusief pauze
  • Uiterlijke inschrijfdatum: 31 januari
  • Je hoort voor 3 februari of je bent ingeloot om met ons mee te gaan.
  • Gratis voor Almeerse leerkrachten

Voorwaarden

  • Tijdens de voorstelling zitten we als groep bij elkaar op een mooie plek. 
  • Inschrijven is niet vrijblijvend. Mocht je na plaatsing om welke reden dan ook niet kunnen komen dan kunnen we nog proberen iemand van de wachtlijst jouw kaartje te geven. Mocht dat niet lukken dan brengen we het kaartje bij je in rekening en verplicht je je dit te betalen.

Meer informatie

Uitvoerder Collage Almere
Locatie Kunstlinie, Esplanade 10
1315 TA Almere
Duur 2:50
Vorm Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Prijsindicatie
€ 0,-
Datum
23 feb. 2023 20:00-22:50
Uiterlijke inschrijfdatum
31 jan. 2023