Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 
cover photo

De Schoolschrijver

De Schoolschrijver

Algemene informatie

Contactgegevens

Activiteitenoverzicht Account overzicht

De Schoolschrijver jaagt het plezier aan in lezen en schrijven voor groep 3 t/m 8, door de inzet van kinderboekenschrijvers en hun verbeeldingskracht. Via vier of zes digitale lessen raken kinderen enthousiast voor lezen en schrijven. Deze lessen...

De Schoolschrijver jaagt het plezier aan in lezen en schrijven voor groep 3 t/m 8, door de inzet van kinderboekenschrijvers en hun verbeeldingskracht. Via vier of zes digitale lessen raken kinderen enthousiast voor lezen en schrijven. Deze lessen worden gegeven door bekende kinderboekenschrijvers als Jozua Douglas, Manon Sikkel, Sanne Rooseboom, Janneke Schotveld en Ruben Prins. Onder hun leiding ga je met de leerlingen aan de slag. De schrijvers praten rechtstreeks tegen de kinderen, geven ze adviezen over creatief schrijven en leestips, beantwoorden zelfs appjes en laten de verbeelding van de kinderen spreken.

De laatste les wordt door een schrijver live voor de klas gegeven. De prijs van € 770 is voor drie klassen inclusief het bezoek van een live-schrijver. Neem voor meer informatie contact op of kijk op de website.

Creatief schrijven met kinderboekenschrijvers

PO Gr. 3/4, 5/6, 7/8

UitvoerderDe Schoolschrijver

Beschikb. totBeschikbaar tot01-10-2022

LocatieIn school

ThemaKinderboekenweek

SeizoenNiet beschikbaar

Prijsindicatie€ 770,-

Duur4:00

LesstofvervangendNee

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld