Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 
cover photo

DramaOnline

DramaOnline

Algemene informatie

DramaOnline is de complete lesmethode voor het gehele basisonderwijs, die de leerkracht begeleidt in het maken en geven van een dramales.
DramaOnline geeft met haar dramamethode en diverse leermiddelen en trainingen het vak drama een onmisbare plek in het basisonderwijs.
Inmiddels maken ruim 2500 docenten met veel plezier gebruik van DramaOnline!

Contactgegevens

Contactpersoon

Naam: Eva Mesman

Email: eva@dramaonline.nl

Rechtstreekse nummer: 023-7433717

Activiteitenoverzicht Account overzicht

DramaOnline is de complete lesmethode voor het gehele basisonderwijs, die de leerkracht begeleidt in het maken en geven van een dramales. DramaOnline geeft met haar online methode en diverse leermiddelen en trainingen het vak drama een onmisbare...

DramaOnline is de complete lesmethode voor het gehele basisonderwijs, die de leerkracht begeleidt in het maken en geven van een dramales. DramaOnline geeft met haar online methode en diverse leermiddelen en trainingen het vak drama een onmisbare plek in het basisonderwijs.

In de lesmethode kunnen kant-en-klare dramalessen worden gedownload en zelf lessen gemaakt worden via de lessenmaker. Noodzakelijke lesmaterialen, zoals muziek, spelkaartjes en theaterteksten, zijn direct beschikbaar. In de methode staan honderden dramaoefeningen en kant-en-klare dramalessen en dit aanbod wordt wekelijks uitgebreid. Binnen de methode is specifiek aandacht voor oefeningen op Sociaal-Emotioneel gebied.

DramaOnline is altijd up-to-date door in te spelen op actuele thema's en geeft het vak drama een onmisbare plek in het basisonderwijs.

- Je eigen dramales in 10 minuten gemaakt - Altijd inspiratie met ruim 800 oefeningen en 200 kant-en-klare themalessen - Compleet met muziek, tekstmateriaal en instructievideo's - Zelf een jaarprogramma samenstellen met leerlijnmodule - Online lesmethode; te gebruiken waar en wanneer het je uitkomt - Periodieke updates met nieuwe oefeningen en themalessen - Voor alle groepen in het basisonderwijs

DramaOnline is beschikbaar in verschillende abonnementsvormen. Met een schoolabonnement (€ 177,00) hebben alle leerkrachten van groep 1 t/m 8 een jaar lang toegang tot de complete lesmethode.

Actie: Scholen die via Collage Almere een schoolabonnement aanvragen, ontvangen een digitale muzieklicentie van Les CD 1 (t.w.v. € 49,75) cadeau! Met de theatrale nummers op deze CD kun je je dramalessen muzikaal ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op www.dramaonline.nl en ervaar DramaOnline zelf!

De complete dramamethode voor het gehele basisonderwijs

PO Gr. 1/2, 3/4, 5/6, 7/8

UitvoerderDramaOnline

Beschikb. totBeschikbaar tot01-01-2021

LocatieIn school

ThemaNiet beschikbaar

Prijsindicatie€ 177,-

DuurMeerdaags

LesstofvervangendNee

DramaOnline begeleidt de leerkracht in het maken en geven van een dramales door middel van haar online lesmethode en dramamaterialen. Daarnaast heeft DramaOnline diverse trainingen beschikbaar waarmee u uw inzicht en ervaring in het vak drama...

DramaOnline begeleidt de leerkracht in het maken en geven van een dramales door middel van haar online lesmethode en dramamaterialen. Daarnaast heeft DramaOnline diverse trainingen beschikbaar waarmee u uw inzicht en ervaring in het vak drama verder kunt vergroten. Hoe is de opbouw van een aantrekkelijke en verantwoorde dramales? Op welke manieren creëer ik een veilige sfeer, zodat ik mijn leerlingen zowel vertrouwen als uitdaging bied? Wat is mijn rol als begeleider tijdens een dramales?

De trainingen worden verzorgd door een dramadocent van DramaOnline en worden afgestemd op de situatie binnen het team, zodat ze aansluiten bij uw doelstellingen. Tijdens de training gaan de deelnemers actief en creatief aan de slag, waarbij instrumenten worden aangereikt om meer plezier en zelfvertrouwen te krijgen in het vak drama.

Het trainingsaanbod is divers; kijk voor meer informatie op https://dramaonline.nl/advies-en-begeleiding/

Trainingen DramaOnline

PO Gr. 1/2, 3/4, 5/6, 7/8

UitvoerderNiet beschikbaar

Beschikb. totBeschikbaar tot01-01-2025

LocatieIn school

ThemaNiet beschikbaar

Duur

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld