Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 
cover photo

STT-produkties

STT-produkties

Algemene informatie

impresariaat voor jeugd- en jongerentheater. Met een breed scala aan disciplines

Contactgegevens

Contactpersoon

Naam: Annemiek Zwierenga

Email: info@sttprodukties.nl

Activiteitenoverzicht Account overzicht

"In een mist van tranen liep ik achter Vitalis aan. Zonder afscheid te kunnen nemen van mijn lieve moeder Barberin. Zo begon mijn lange reis door Frankrijk. Stap voor stap, voet voor voet, kilometer voor kilometer, van dorp naar dorp en van plein naar...

"In een mist van tranen liep ik achter Vitalis aan. Zonder afscheid te kunnen nemen van mijn lieve moeder Barberin. Zo begon mijn lange reis door Frankrijk. Stap voor stap, voet voor voet, kilometer voor kilometer, van dorp naar dorp en van plein naar plein, op mijn klompen. Auwww! Vitalis voorop, spelend op zijn fluit. Ik in het midden en de honden achter mij."

Alleen op de wereld; dit enorm grote boek las ik als kind met mijn rug tegen de warme muur van mijn slaapkamer, waar de schoorsteen langsliep van de kachel die beneden stond te branden. Ik ging helemaal op in dit spannende avontuur vol ellende. Ik voelde zo mee met het verdriet van Remi, die als baby ten vondeling was gelegd en de ene na de andere vriend verliest, maar toch het nieuwe geluk telkens weer vindt. Een verhaal over een jonge jongen die op zoek gaat naar familie en vriendschap.
Laat je ontroeren door dit spannende en muzikale avontuur van Remi. Met live pianomuziek door Stefan Bos.

Over Jules van Rijn

‘Jules van Rijn is een prachtige speler die het verhaal van Remi ontroerend en tegelijkertijd met een bepaalde luchtigheid en een perfect gedoseerde vlaag humor speelt. Het publiek, jong en oud is van begin tot eind geboeid’

Jules van Rijn speel ook in de 14+ voorstelling ‘Boys don’t cry’. Daarnaast heeft hij gespeeld in familie musicals als Dummie de Mummie en Dolfje Weerwolfje.

Spel: Jules van Rijn
Muziek: Stefan Bos
doelgroep: 6+, PO
Max. aantal toeschouwers: in theater 100, op school 100.
Prijs: € 700,00 (1x), € 1.150,00 (2x) en € 1.650,00 (3x) voorstelling op dezelfde dag en dezelfde locatie. Inclusief reiskosten, exclusief btw.

UitvoerderJules van Rijn

Beschikb. totBeschikbaar tot01-07-2021

LocatieIn school

ThemaKinderboekenweek

Prijsindicatie€ 700,-

Duur0:45

LesstofvervangendNee

Als Tommy één jaar is, wordt hij, samen met zijn ouders, gevangen genomen en opgesloten in een Duits concentratiekamp. Voor zijn derde verjaardag tekent zijn vader, Bedrich Fritta, een boek voor hem. Een prentenboek over hoe de wereld van een...

Als Tommy één jaar is, wordt hij, samen met zijn ouders, gevangen genomen en opgesloten in een Duits concentratiekamp. Voor zijn derde verjaardag tekent zijn vader, Bedrich Fritta, een boek voor hem. Een prentenboek over hoe de wereld van een kleine jongen eruit zou moeten zien, als er geen oorlog was. Een glas melk, een schaap, sneeuw om mee te spelen en een verjaardagstaart!

Tommy kent alleen maar honger, kou en angst. Kijkend door de onbegrijpende ogen van een kind, door de liefdevolle ogen van zijn ouders en door de ogen zonder mededogen van de fascisten, met als vertrekpunt de tekeningen van papa Bedrich, spelen en vertellen twee acteurs het beeld van het leven in een kamp.

Regie: Dirk De Batist
Spel: Mirjam van Lith, Marc Reynaerts
Tekst: Dirk De Batist, Mirjam van Lith
Foto: Ruud Ploeg
Gebaseerd op het gelijknamige boek: M. Bouhuys en B. Fritta

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot31-12-2021

LocatieIn school

Thema75 jaar Vrijheid

Prijsindicatie€ 708,50

Duur0:50

LesstofvervangendNee

Op een nacht stort Anton van Eierpuree met zijn vliegtuig neer in de Sahara. Hij is helemaal alleen in het midden van de grootste woestijn van de wereld. Na zes lange dagen begint hij, oververhit en doodmoe, dingen te zien die er eigenlijk helemaal niet...

Op een nacht stort Anton van Eierpuree met zijn vliegtuig neer in de Sahara. Hij is helemaal alleen in het midden van de grootste woestijn van de wereld. Na zes lange dagen begint hij, oververhit en doodmoe, dingen te zien die er eigenlijk helemaal niet zijn. Dan verschijnt de Kleine Prins. Hij herinnert Anton aan dat wat hij was kwijtgeraakt. Wanneer iets onzichtbaar is, kun je het namelijk snel vergeten.

Bovenste Knoopje Open baseert zich op het geliefde boek van Antoine de Saint-Exupéry. Vanuit hun cabaretachtergrond voegen zij een eigen geluid toe aan dit verhaal. Met behulp van liedjes vertellen zij hun versie van De Kleine Prins. Een voorstelling over grote mensen en hun hebbelijkheden. Over vriendschap. En bovenal, onzichtbaar voor het oog, de liefde.

€ 800,- (1x),
€ 1200,- (2x),
€ 1700,- (3x) op dezelfde dag en locatie

Opbouwtijd: 1,5 uur

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot31-07-2021

LocatieIn school

ThemaVriendschap

Prijsindicatie€ 800,-

Duur0:45

LesstofvervangendNee

KBW20
Dolf gaat in een reusachtige tijdmachine op reis door de tijd. Maar hoe zet je de machine aan? Als Dolf erin zit, blijken de knoppen aan de buitenkant te zitten! Kinderen schieten Dolf te hulp. Ze zingen het durflied en zetten de machine aan....

KBW20
Dolf gaat in een reusachtige tijdmachine op reis door de tijd. Maar hoe zet je de machine aan? Als Dolf erin zit, blijken de knoppen aan de buitenkant te zitten! Kinderen schieten Dolf te hulp. Ze zingen het durflied en zetten de machine aan. Op zijn eerste reis naar de Middeleeuwen ontmoet hij ridders en bezoekt hij een reusachtig kasteel. Dolf vertelt over zijn avonturen en laat de kinderen zelfs proeven van een middeleeuwse pannenkoek. Met hulp van de kinderen vertrekt Dolf naar het land van Aladin. In een sprookjesachtige wereld ontdekt hij de waarheid. Maar nu nog het geluk! 

€ 675,00 (1x),
€ 1150,00 (2x) op dezelfde dag en locatie

Opbouwtijd: 1,5 uur

De tijdmachine

PO Gr. 1/2, 3/4, 5/6, 7/8

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot31-12-2020

LocatieIn school

ThemaGeschiedenis

Prijsindicatie€ 675,-

Duur0:45

LesstofvervangendNee

"Is de wolf in aantocht? Lees verder op pagina 2"
“De gevolgen zijn niet te overzien als de wolf terugkeert in onze bossen!”
"Maakt u zich geen zorgen, maakt u zich als-tu-blieft geen zorgen.
De wolf komt niet terug. Allemaal valse berichten"
Prof....

"Is de wolf in aantocht? Lees verder op pagina 2"
“De gevolgen zijn niet te overzien als de wolf terugkeert in onze bossen!”
"Maakt u zich geen zorgen, maakt u zich als-tu-blieft geen zorgen.
De wolf komt niet terug. Allemaal valse berichten"
Prof. Dieleman: “onze bossen zijn totaal ongeschikt voor dergelijke roofdieren.”
"Wolven gezien op nog geen 90 km van de grens"

Al jaren staan deze berichten in de kranten. Maar wat de kranten niet weten... de wolf is er al. Met alle gevolgen van dien. Nergens ter wereld zijn de bossen zo keurig op orde als in ons land. Overal staan prullenbakken, routewijzers en bezoektijden op uitlegbordjes.

In de voorstelling De wolf is terug neemt Harro van Lien het publiek mee naar een bos vol keurige dieren. Plotseling verschijnt daar, rechtstreeks vanuit de bossen van Polen, een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf.

De wolf is terug gaat over wankele overtuigingen, de dood, het leven en een vraatzuchtige wolf die best voor rede vatbaar is. Een vertelvoorstelling vol komische personages.

Regie: Maarten Bootsma
Spel, tekst en concept: Harro van Lien
Decor: Frederik Hovenga

Max. aantal toeschouwers: in theater 125, op school 100
Prijs: € 585,00 (1x), € 1040,00 (2x) en € 1.465,00 (3x voorstelling op dezelfde dag en dezelfde locatie) inclusief reiskosten.

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot01-09-2021

LocatieIn school

ThemaNiet beschikbaar

Prijsindicatie€ 585,-

Duur0:50

LesstofvervangendNee

Toet toet… Daar is de bus.
Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje!
Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant...Past die er wel in?
"Miaaauw... je billen zijn te dik, haha!"
Hé! Wie roept dat? Ben jij dat...

Toet toet… Daar is de bus.
Wie stapt er in? Wij gaan naar Dierendorpje!
Daar is Schaap al en Giraf met zijn lange nek. Kijk, Zebra wil ook mee en Olifant...Past die er wel in?
"Miaaauw... je billen zijn te dik, haha!"
Hé! Wie roept dat? Ben jij dat rode kat?
Ga nou niet weg! Waarom deed je dat?
Toet, toet! Oh de bus vertrekt!

Ben jij ook zo benieuwd wat de dieren allemaal gaan beleven? Kom, dan gaan we er naartoe! We gaan het dorpje binnen, dus sla het boek maar open. Nu kan de pret beginnen.

Het boek Dierendorpje van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven. Een vertelster, een muzikant en de dieren uit het dorpje spelen een muzikale en beeldende voorstelling waarin associatieve verhaaltjes verteld worden voor de allerkleinsten.

Met voorstellingen zoals Dierendorpje biedt Productiehuis Valentijn jonge (poppen-)spelers een podium en stimuleert hen in hun professionele ontwikkeling.

Dierendorpje met live muziek

PO Groep 1/2

UitvoerderProductiehuis Valentijn

Beschikb. totBeschikbaar tot01-07-2021

LocatieIn school

ThemaDieren

Prijsindicatie€ 700,-

Duur0:45

LesstofvervangendNee

De vogels Ooi en Vaar werken al jaren in hun dierenbezorgservice. Zij bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Tot er op een dag een dier bij hen belandt, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait en heeft een luier om. Het lust geen...

De vogels Ooi en Vaar werken al jaren in hun dierenbezorgservice. Zij bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Tot er op een dag een dier bij hen belandt, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait en heeft een luier om. Het lust geen wormen en vliegen kan het al helemaal niet. Voor Ooi en Vaar maakt dat niets uit. Ze vormen met hun nieuwe aanwinst een warm nest. Maar dan melden de echte ouders zich. Waar blijft hun kind?

De jonge theatermaaksters Anneloes Rodenhuis en Cristel Hakvoort duiken met Nest in de belevingswereld van peuters en kleuters.  Bij welke ouders hoort dit lammetje? En deze rups? Wat gebeurt er als er gezinsuitbreiding komt? En hoe neem je afscheid van iets waar je aan bent gehecht? Ooi en Vaar vragen de kinderen om hulp.

Nest is een grappige en ontroerende voorstelling over dieren, families, bezit en afscheid nemen.

€ 725,00 (1x)
€ 1.150,00 (2x)
€ 1.650,00 (3x) op dezelfde dag en locatie 

Opbouwtijd: 1,5 uur.

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot31-07-2021

LocatieIn school

Themafamilie, dieren

Prijsindicatie€ 725,-

Duur0:45

LesstofvervangendNee

In een land hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is overal bekend om zijn sappige slavinkjes. En omdat er zo hard gewerkt wordt,...

In een land hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is overal bekend om zijn sappige slavinkjes. En omdat er zo hard gewerkt wordt, is er eten en drinken in overvloed. Elke avond wordt een heerlijk diner geserveerd, waarbij er tot diep in de nacht gedanst wordt. Kortom... iedereen is gelukkig.

Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt, die niet is uitgenodigd en zeker niet welkom is. Deze gast eist dat de koks de menukaart aanpassen. En dit heeft grote gevolgen...

Smakelijke Sprookjes is een komische en interactieve poppenvoorstelling. Een sprookje over nieuwsgierig zijn, heldenmoed en fantasie waarin jij de hoofdrol speelt. Een interactieve voorstelling met Koninklijke tafelkleden, sierlijke schorten en een kapot vergiet.

€ 725,00 (1x),
€ 1150,00 (2x)
€ 1650,00 (3x) op dezelfde dag en locatie

Opbouwtijd: 1,5 uur

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot31-07-2021

LocatieIn school

ThemaSprookjes

Prijsindicatie€ 725,-

Duur0:55

LesstofvervangendNee

Langs een stoffige zandweg, ver van de bewoonde wereld, ligt South Pass City. De goudmijnen zijn al lang geleden gesloten, de meeste mensen zijn vertrokken. Al jaren wordt het dorpje door dezelfde mensen bewoond. Niemand gaat er weg en niemand komt...

Langs een stoffige zandweg, ver van de bewoonde wereld, ligt South Pass City. De goudmijnen zijn al lang geleden gesloten, de meeste mensen zijn vertrokken. Al jaren wordt het dorpje door dezelfde mensen bewoond. Niemand gaat er weg en niemand komt erin. In de wijde omgeving weet iedereen dat. Tot er op een dag een vreemdeling South Pass City binnen wandelt. Hem hebben ze niks verteld.

Voor de derde keer bijten Groen & Van Lien hun tanden in een filmgenre op toneel. Na de detective De Zaak Vlaskamp en de actiefilm Cliffhanger, volgt nu een typische western. Een voorstelling vol sheriffs, cactussen en saloondeurtjes. South Pass City gaat over de angst voor het onbeken- de, het beschermen van wat voor jou belangrijk is en over hoe we verlangen naar het bekende of dat nou goed voor ons is of niet.

€ 725,00 (1x), 
€ 1.150,00 (2x) en
€ 1.650,00 (3x) op dezelfde dag en locatie

Opbouwtijd: 1,5 uur

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot31-07-2021

LocatieIn school

ThemaWilde westen

Prijsindicatie€ 725,-

Duur0:50

LesstofvervangendNee

Techniki
workshop creatief met oud speelgoed

Bij Techniki leer je hoe je je oude speelgoed kan repareren, of hoe je van de onderdelen weer iets nieuws kan maken!
We hebben heel veel oud speelgoed om uit elkaar te schroeven, maak er maar iets van!...

Techniki
workshop creatief met oud speelgoed

Bij Techniki leer je hoe je je oude speelgoed kan repareren, of hoe je van de onderdelen weer iets nieuws kan maken!
We hebben heel veel oud speelgoed om uit elkaar te schroeven, maak er maar iets van!
Een alarm voor je kamer, een raceauto, een windmolen of een bewegende libelle. Bedenk het maar.
Wat zijn je favoriete machines uit je lievelingsboeken? Hier kan je ze nabouwen. Of heb jij een beter idee?
Docent: Reinhardt Voulon

Technikie workshop

PO Gr. 1/2, 3/4, 5/6, 7/8

UitvoerderSTT-produkties

Beschikb. totBeschikbaar tot31-07-2020

LocatieIn school

ThemaTechniki

Prijsindicatie€ 175,-

Duur1:30

LesstofvervangendNee

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld