Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 
cover photo

Static "You Ask, We Create!"

Static "You Ask, We Create!"

Algemene informatie

Contactgegevens

Contactpersoon

Naam: Randy Bel

Email: info@randybel.com

Rechtstreekse nummer: 0624300342

Activiteitenoverzicht Account overzicht

Op een leuke manier kennis maken met de stoere dansmoves die je op TV en Youtube voorbij ziet komen ? Dan ben je bij Static op het juiste adres!
Voordat we aan de slag gaan, creëren we een veilige omgeving voor de kinderen. Niet iedereen durft...

Op een leuke manier kennis maken met de stoere dansmoves die je op TV en Youtube voorbij ziet komen ? Dan ben je bij Static op het juiste adres!
Voordat we aan de slag gaan, creëren we een veilige omgeving voor de kinderen. Niet iedereen durft namelijk zomaar te gaan dansen.
Het eindresultaat is dat de kinderen even hun gedachten hebben uitgeschakeld, een leuke leerzame les hebben ontvangen en meer zichzelf durven zijn.
Boek deze te gekke workshop voor jongens en meisjes en voor jong en oud!

Vanaf groep 1 en t/m groep 8

Beschikb. totBeschikbaar tot01-08-2020

LocatieIn school

ThemaDans

Prijsindicatie€ 75,-

Duur1:00

LesstofvervangendNee

Dansen, Dansen Dansen! Al jarenlang een groot succes!

Een levende en levendige geschiedenisles, gemaakt in 2000 voor het Historisch Museum Amsterdam.
Het is een energieke reis door de tijd met dansen, kleding plus Mode-accessoires uit de...

Dansen, Dansen Dansen! Al jarenlang een groot succes!

Een levende en levendige geschiedenisles, gemaakt in 2000 voor het Historisch Museum Amsterdam.
Het is een energieke reis door de tijd met dansen, kleding plus Mode-accessoires uit de jongerencultuur van 1900 tot nu. Een greep: Wals, Ragtime, Tango, Charleston, Lindy Hop, Stengun Walk, Twist, Rock 'n Roll, Disco, House, HipHop, Breakdance en Streetdance.
De interactieve voorstelling duurt ruim een half uur en wordt gevolgd door het aanleren van 18 (!) verschillende dansrages uit de vorige eeuw: de museumswing!

Totale duur is 45 minuten.

Dansen, Dansen, Dansdag
Deze dansdag is te combineren met een inspirerend dansworkshop programma, De workshopronde begint met een gezamenlijke warming up van een kwartier, daarna kiezen de leerlingen een workshop uit de stijlen die ze net gezien hebben en gaan ze een uur aan de slag met de dansers/docenten van de voorstelling. In het laatste kwartier is het showtime en laten de groepen aan elkaar zien wat ze gedaan hebben.

Praktische Informatie
De voorstelling kan in een grote ruimte, zoals een aula of gymzaal of in een theater of zelfs buiten. De voorstelling wordt met vier tot tien dansers gedanst, afhankelijk van het publieksaantal. De dansers komen anderhalf uur van tevoren op locatie. We nemen onze eigen geluidsinstallatie mee.

Prijzen
Voorstelling Dansen, Dansen, Dansen en/of Dansen Dansen Dansdag
1 ronde € 1000,- 2 rondes € 1500,- 3 rondes € 2000,- 4 rondes € 2500,-
€ 8,33 per leerling (bij maximaal 120 leerlingen) - € 6,25 per leerling - € 5,56 per leerling - € 5,20 per leerling

De voorstelling alleen is exclusief 6% BTW en inclusief reiskosten. Dansen Dansen Dansdag is btw vrijgesteld wegens cultuureducatie aan jongeren onder de 21 jaar
Weborders kunnen aangemaakt worden met (helaas) een meerprijs van 5%
'Dansen, Dansen, Dansen!' heeft succes op alle types van het voortgezet onderwijs, voor alle leerjaren. We hebben vaste klanten door heel Nederland. Voor het basisonderwijs doen we het aangepaste project Dansfeest door de tijd, waarbij de hele school meedanst.

Educatiemateriaal op aanvraag.

Beschikb. totBeschikbaar tot01-09-2020

LocatieIn school

ThemaDans geschiedenis voorstelling

Prijsindicatie€ 1.000,-

Duur0:45

LesstofvervangendNee

Willen jullie de hele school aan het dansen krijgen???

Boek dan nu “Swing is the Thing!”

Alle groepen krijgen een motiverende en inspirerende dansles. Natuurlijk gaat elke groep iets anders oefenen. We hebben verschillende stijlen voor alle groepen...

Willen jullie de hele school aan het dansen krijgen???

Boek dan nu “Swing is the Thing!”

Alle groepen krijgen een motiverende en inspirerende dansles. Natuurlijk gaat elke groep iets anders oefenen. We hebben verschillende stijlen voor alle groepen zoals de Bunny Hug, Charleston, Rock & Roll, Disco, Michael Jackson, Hip Hop, Streetdance etc. Samen met de docenten van Static creëren de leerlingen in 1 les een spectaculair optreden. Vanuit Static zijn er voor verschillende groepen knutsel ideeën om te maken op de dag zelf om zo het optreden extra mooi aan te kleden.

Aan het einde van de dag zullen alle groepen laten zien aan elkaar en ouders/verzorgers waar ze aan hebben gewerkt. En niet te vergeten een spetterend optreden van de dans docenten voor de leerlingen om af te sluiten.

Sing is also a Thing…

Voor elke groep hebben wij aansluitend op de dansstijl een nummer om te zingen met de daarbij behorende toffe bewegingen onder leiding van een topdocent.
Zo sluit het programma op elkaar aan en zal de dag helemaal gevuld worden met zang, dans en knutselen.

Docenten dans

Willen de school docenten hun moves met de kinderen delen tijdens het optreden dan kan Static daar ook voor verzorgen. Dit is op dezelfde dag bijvoorbeeld in de pauze.

Aankleding

Om het optreden af te maken bieden wij de optie tot verhuur van kostuums en attributen tijdens de lessen en met het optreden.

Om de dag compleet te maken kun je als school kiezen om de school te laten versieren. De school word omgetoverd voordat de leerlingen binnenkomen. Zodat de sfeer er meteen inzit.

De prijs is gebaseerd op 8 groepen met maximaal 30 leerlingen en 2 docenten vanuit Static.
€ 1355,- Wij zijn dan de hele dag aanwezig inclusief apparatuur, reiskosten, de eindpresentatie van de leerlingen en show van Static.
De genoemde extra’s en de tarieven daarvan zijn op aanvraag.

Beschikb. totBeschikbaar tot01-01-2022

LocatieIn school

ThemaNiet beschikbaar

Prijsindicatie€ 1.355,-

DuurVolledige dag

LesstofvervangendNee

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld