Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 
cover photo

Later als je Groot Band

Later als je Groot Band

Algemene informatie

De Later als je Groot band is een interactieve voorstelling waarin leerlingen kennis maken met diverse muziekinstrumenten. Dit gebeurt door middel van een echte complete live band on stage. De band bestaat uit drums, piano en synthesizer, basgitaar, saxofoon en zang. Tijdens de voorstelling wordt er geluisterd naar muziek van de band maar wordt er ook zelf muziek gemaakt samen met 5 professionele bandleden.

Contactgegevens

Contactpersoon

Naam: Dennis Servais

Email: info@lateralsjegrootband.nl

Activiteitenoverzicht Account overzicht

De Later als je Groot band is een interactieve voorstelling waarin leerlingen kennis maken met diverse muziekinstrumenten. Dit gebeurt door middel van een echte complete live band on stage. De band bestaat uit drums, piano en synthesizer,...

De Later als je Groot band is een interactieve voorstelling waarin leerlingen kennis maken met diverse muziekinstrumenten. Dit gebeurt door middel van een echte complete live band on stage. De band bestaat uit drums, piano en synthesizer, basgitaar, saxofoon en zang.

De Band laat zien hoe leuk het is om muziek te maken en hoe je samenwerkt. De 5 professionele bandleden spelen in diverse bands en orkesten in binnen en buitenland. Met hun enthousiasme geven ze een waar popconcert waarbij ze vertellen hoe een nummer tot stand komt en wat er mogelijk is met de verschillende instrumenten binnen de band.

Bij elk optreden is licht, geluid en alle instrumentarium aanwezig. De Later als je Groot band is te boeken op scholen, in theaters en in bibliotheken. Uiteraard zijn andere locaties bespreekbaar.

Prijs: € 1400,- informeer naar de mogelijkheden voor deze prijs.
Meerdere concerten op één dag op dezelfde locatie zijn bespreekbaar.

Zie ook: https://www.facebook.com/LAJGB/

 

Later als je Groot Band

PO Groep 5/6

Beschikb. totBeschikbaar tot02-08-2021

LocatieIn school

ThemaLive band met hedendaagse bekende Popsongs, Hoe werk je samen in een popband

Prijsindicatie€ 1.400,-

Duur0:45

LesstofvervangendNee

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld