90’s vs 20’s

Primair onderwijs, Groep 7/8

Collagevoorstelling
Collagevoorstelling

90’s vs 20’s

Primair onderwijs, Groep 7/8

Omschrijving

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt doordat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. 

Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met Two Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden.

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres, Snelle gaat de strijd aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

Een voorstelling over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. 90’s vs 20’s laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten. Dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

 

Boek met jouw klas een verkorte backstagetour met workshopleider bij Kunstlinie voorafgaand aan of na een voorstelling. Kijk hier voor meer informatie.
Duur: 30 minuten
Extra kosten: €35 per klas
Let op: beperkte beschikbaarheid. De backstagetour is aan te vragen door het bij het deelnemen aan te geven in het opmerkingenveld. Collage laat voorafgaand aan het bezoek weten of de backstagetour beschikbaar is.

 

Deze Collagevoorstelling kost €6,50 per leerling, inclusief lesbrief.

Inschrijven voor 1 juli 2022

Uitvoerder Collage voorstellingen
Locatie Kunstlinie, Esplanade 10
1315 TA Almere
Duur 1:00
Vorm Collagevoorstelling Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Prijsindicatie
€ 162,-
Datum
3 okt. 2022