Air Drumming Workshop

Primair onderwijs, Groep 7/8

Air Drumming Workshop

Primair onderwijs, Groep 7/8

Omschrijving

Muziek en elektronica gaan tegenwoordig hand in hand. Veel kinderen worden aangetrokken door het DJ-en, het samplen en loopen van sounds.
maX Music omarmt deze nieuwe media om creativiteit te stimuleren onder jongeren, zo ook met de Air Drumming Workshop.

De workshop
De workshopleider van maX Music komt met een auto vol instrumenten naar uw locatie, en laat de kinderen ervaren hoe een popsong kan worden opgebouwd door het inspelen en inzingen van diverse lagen.

Beats, baslijnen en andere samples kunnen worden afgespeeld en bewerkt met de speciale ‘air drums’, bijzondere infrarood apparaten die reageren op handbewegingen van de deelnemers.

Vervolgens kunnen er melodieën worden toegevoegd met onder meer een synthesizer. Eigen teksten en zanglijnen kunnen worden ingezongen waardoor de eigen popsong echt vorm krijgt, en kan worden gepresenteerd.

De workshopleider
De workshopleiders van maX Music zijn professionele artiesten met didactische kennis en ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met een Air Drumming Workshop van maX Music.

Praktische details
De Air Drumming Workshop beslaat 45 tot 90 minuten, en wordt in klasverband gegeven. De workshop is geschikt voor groep 8 van het basisonderwijs. De workshop kan vallen onder de muziekles op school en is aan te passen op speciale schoolthema's en projecten.

U zorgt zelf voor een ruimte op de begane grond met aan de ene kant een halve kring met stoelen en aan de andere kant een aantal blokken met tafels met pennen en papier voor enkele groepjes deelnemers. De workshopleider neem zelf de benodigde instrumenten apparatuur mee.

Prijs
De prijzen zijn inclusief reiskosten en vrijgesteld van BTW.

1 workshop van 60 minuten: 285 euro.
2 opeenvolgende workshops van 60 minuten voor steeds een andere groep = 320 euro
3 opeenvolgende workshops van 60 minuten voor steeds een andere groep = 375 euro

overleg over de mogelijkheden.

 

 

Uitvoerder Creatieve workshops & acts - maX Music
Locatie In school
Duur 1:00
Vorm Workshop
Discipline Muziek
Prijsindicatie
€ 285,-
Datum
1 jan. 2017 - 1 jan. 2030