Een thuis voor muis

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4

Een thuis voor muis

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4

Omschrijving

Tip voor Kinderboekenweek 2023: Een thuis voor muis van Poppentheater Jacobus Wieman voor de onderbouw van het basisonderwijs (groep 1 t/m 4).

Boem! Muis landt met een plof op een plank midden in de boekenkast. Hij is niet zomaar een muis, vindt hij zelf. Maar een muis van de bovenste plank. Een muis die samen met zijn nieuwe vrienden reist door de elementen aarde, lucht, water en vuur, op zoek naar zijn huis.

Waar hoort hij thuis? Ondergronds in het hol bij Mol of in de lucht bij de vogels? Woont hij tussen de vissen onder water of zal hij de vuursalamander volgen? Muis gaat samen met zijn nieuwe vrienden op zoek naar een woning, waar hij na alle spannende avonturen thuis kan komen.

Prachtig poppenspel van Poppentheater Jacobus Wieman met mooie muziek en boordevol grapjes, geschikt voor de onderbouw van het basisonderwijs.

Een prentenboek komt tot leven in deze theatervoorstelling op school (gymzaal of groot speellokaal). De voorstelling sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis. Gratis lesmateriaal, direct toepasbaar op het digibord staat online op: https://theaterbureaufrijns.nl/educatie/een-thuis-voor-muis/. Prijs is voor <100 leerlingen per voorstelling, 2e voorstelling op dezelfde dag en locatie kost €490.  

Uitvoerder Theaterbureau Frijns
Locatie In school
Thema Kinderboekenweek
Duur 0:50
Vorm Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Reflecteren
Prijsindicatie
€ 817,-
Datum
1 sep. - 1 nov. 2023