Hallo AJSO!

Primair onderwijs, Groep 5/6

Collagevoorstelling
Collagevoorstelling

Hallo AJSO!

Primair onderwijs, Groep 5/6

Omschrijving

Ieder jaar opnieuw weet Hallo AJSO! De kinderen mee te nemen in de verwondering van de muziek. Ook dit jaar kunnen de kinderen weer genieten en vooral meedoen tijdens deze interactieve muziekvoorstelling.

Het orkest speelt klassieke muziek, filmmuziek, rock, pop en nog veel meer. Om goed te kunnen spelen heeft een orkest wel een dirigent nodig. Tijdens Hallo AJSO! zullen leerlingen merken hoe belangrijk het is om een dirigent te hebben. Beter nog: een paar bofkonten kunnen zelf ervaren hoe leuk het is om met zo’n stokje voor een orkest te staan zwaaien en de muzikanten aan  de sturen!

Hallo AJSO! bestaat niet alleen uit het concert maar ook uit een lespakket waarmee de leerlingen uitgebreid worden voorbereid op hun concertbezoek. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende instrumenten, aan de rol van de dirigent, aan dynamiek – en natuurlijk wordt er gewoon muziek gemaakt.

 

Boek met jouw klas een verkorte backstagetour met workshopleider bij Kunstlinie voorafgaand aan of na een voorstelling. Kijk hier voor meer informatie.
Duur: 30 minuten
Extra kosten: €35 per klas
Let op: beperkte beschikbaarheid. De backstagetour is aan te vragen door het bij het deelnemen aan te geven in het opmerkingenveld. Collage laat voorafgaand aan het bezoek weten of de backstagetour beschikbaar is.

Deze Collagevoorstelling kost €6,50 per leerling, inclusief lesbrief.
Workshop (optioneel): €2,50 per leerling.

=

Uitvoerder Collage voorstellingen
Locatie Kunstlinie, Esplanade 10
1315 TA Almere
Duur 1:00
Vorm Collagevoorstelling Voorstelling
Discipline Muziek Luisteren en noteren
Prijsindicatie
€ 162,-
Datum
3 apr. 2023