Het zintuigenpaleis

Primair onderwijs, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Het zintuigenpaleis

Primair onderwijs, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Omschrijving

Ga je mee naar het nieuwe Zintuigenbos op de Kemphaan? Je vindt er 5 Zintuigenkamers vol geuren, geluiden, smaken, plaatjes en voelsels. En allemaal opdrachten die je zintuigen prikkelen. Weer terug op school gaan we een zintuigenkunstwerk maken.

Bij dit lesprogramma ontvang je het boek ‘Het Zintuigenpaleis’ en diverse materialen 4 weken voorafgaand aan de activiteit in het zintuigenbos zelf. De les begint nl. al vóór jullie bezoek aan het bos! Je gaat al met alle zintuigen aan de slag met de klas.
Er zit voor elke leerling een uitleen boek in de voorbereidingsspullen die je ofwel kan meegeven per leerling naar huis (te leen) of in de klas met elkaar kunt behandelen voor het bezoek aan het bos.

Extra leuk: je kan deze beleving ook boeken met de enige echte Jacco, de schrijver van het boek! Zie de website van Stad en  Natuur voor de meerprijs hiervan.

Benodigdheden
Kleding en schoenen die vies mogen worden en tegen een stootje kunnen.

Let op! Boek deze les eerst op de website van Stad & Natuur, ga dan terug naar de site van Collage waar je vervolgens de gekozen les kan indienen. Op deze manier kan je het Collagebudget hiervoor inzetten. 

Uitvoerder Stichting Stad en Natuur
Locatie Kemphaanstraat 1
1358 AD Almere
Duur 0:00
Vorm Workshop
Discipline Cultureel erfgoed
Prijsindicatie
€ 37,-
Datum
1 mei 2022 - 30 jul. 2023