Onder de grond

Primair onderwijs, Groep 3/4, Groep 5/6

Favoriet

Onder de grond

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 3/4, Groep 5/6
Omschrijving

Lev woont met zijn ouders hoog in het noorden. Ze wonen op een ijskoude vlakte ver van de rest van de bewoonde wereld. Het huis ligt vol lege en volle flessen en Lev voelt zich vaak alleen. Mare woont op een tropisch eiland ver in het zuiden. Haar vader is met zijn schip in de golven verdwenen. Ze wil alles over hem weten maar haar moeder wil niet praten.

Mare en Lev dromen over een leven ergens anders, maar hoe kom je daar? Mare begint een gat te graven naar de andere kant van de wereld. Diep onder de grond botst ze op Lev die precies datzelfde was gaan doen. Ze besluiten samen verder te graven en komen op een wel heel bijzondere plek terecht.


Theatergroep Wie Walvis maakt muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn.

We tuimelen van slapstick naar ontroerende momenten en van intieme liedjes naar spectaculaire solo’s. Onze verhalen zijn nooit eerder verteld maar voelen toch herkenbaar. We willen laten voelen dat iedereen de kracht in zich heeft om de wereld mooier te maken.

Uitvoerder Vanaf2
Locatie In school
Duur 0:45
Vorm Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Reflecteren
Prijsindicatie
€ 1.061,-
Beschikbaar tot
21 jul. 2024
Recent bekeken