Pakkepapier

Primair onderwijs, Groep 1/2

Favoriet

Pakkepapier

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2
Omschrijving

Hou jij ook zo van cadeautjes? Lukas is gek op cadeautjes en dan nog het meest op het pakkepapier. Hij pakt graag in. Hij pakt graag uit. Hij geeft graag cadeautjes! Kijk, vandaag heeft hij ook een cadeau bij zich met een grote rode strik erbovenop. Wat zal erin zitten? Hiep hiep hoi, wat een plezier met al het pakkepapier!

Pakkepapier is een grappige interactieve voorstelling waarbij alles draait om knisperend, rollend en scheurend cadeaupapier. Een vrolijk theatraal cadeautje voor de kleuters.

https://www.youtube.com/watch?v=21rUlKrapm4

https://www.youtube.com/watch?v=Hi2pBs1Q8oM

Pakkepapier Feestdagen editie.
Zie ginds komt Lukas weer aan. Want tijdens de Sinterklaas en Kerstmis periode komt Lukas met zijn speciale cadeaupapier langs.

Interactief
Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Door het interactieve spel wordt het creatieve proces geprikkeld. Pakkepapier laat zien hoeveel plezier je kunt hebben met iets kleins zoals papier. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen nog even meespelen. Korte workshop. De leerkracht krijgt een lesbrief mee met leuke opdrachten mee waar je in de klas mee verder kan.

Reacties leerkrachten
“Heel erg leuk!! Kinderen waren geboeid en werden spelenderwijs meegenomen, veel interactie en ongedwongen.”
“Efrem Stein weet met zijn eerlijk en open spel de allerkleinsten van het begin tot het einde vast te houden met een even eenvoudig als speciaal concept. Wat kan je allemaal doen met inpakpapier. Van het uitpakken van de rol tot het scheuren van het papier, alles krijgt magische proporties. (…) Zeker op het einde als de kinderen een stukje papier krijgen dat ineens van de gigantische waarde blijkt te zijn. Dat bewijst vooral hoe secuur Efrem met de voorstelling omgaat.”

Leeftijd:  Jonge kleutergroepen. Periode augustus tm januari. Ook geschikt voor Kinderdagverblijf en Voorschool. Niet voor groep 3. De voorstelling is heel interactief en beeldend, met weinig woorden. Hierdoor ook geschikt voor kinderen die de Nederlandse taal niet zo vaardig zijn.

Praktische informatie
Speellocatie: een grote lege ruimte zoals een gymzaal of aula. Het aanwezige licht van het lokaal is voldoende. Muziekinstallatie wordt meegenomen.


Prijzen

1 voorstelling € 600
2 voorstellingen € 950
3 voorstellingen € 1250

Reiskosten € 15

Maximaal 70 kinderen per voorstelling

Boekingen via Efrem Stein, Collage Almere. Geef aan of je de standaard voorstelling wilt, de Sinterklaas versie of Kerst versie.

www.efremstein.com / facebook: efrem stein speelt / instagram: efremstein

Uitvoerder Efrem Stein
Locatie In school
Thema Feesten/Herdenkingen
Duur 0:40
Vorm Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Prijsindicatie
€ 600,-
Datum
1 sep. 2021 - 31 dec. 2025
Recent bekeken