Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 

De basisschoolperiode spetterend afsluiten met een musical: voor de groep 8 leerlingen van 2020 is het niet aan de orde. De maatregelen voor Corona vragen grote aanpassingen in het onderwijs, ook als het gaat om het nemen van afscheid. 

Een goede afsluiting is belangrijk voor een frisse start van de nieuwe fase: de middelbareschooltijd. Maar hoe verzorg je als school een mooie afsluiting op een veilige manier? 

Collage wil graag de basisscholen helpen met de leerlingen in de schijnwerpers te zetten en komt met mooie alternatieven.

Een digitaal afscheid lijkt één van de voor de hand liggende oplossingen. Een film waarin de kinderen van groep 8 de hoofdrol spelen en waar ze, hopelijk samen met hun ouders, naar kunnen kijken. 

Mocht de tijd het toelaten, dan kan de film in een speciale première op school vertoond worden.

Een aantal Collage-opties:

Generatie Binnenkopie Schitter in een thuismusical: Generatie Binnen
Clip8 Lipdub Clip8 Lipdub!
Musical in 1 dag Musical-in-1-dag: offline en/of online
brassbandkopie Naast een digitaal afscheid kun je ook denken aan een afscheidsworkshop voor de kinderen. Bijvoorbeeld buiten op afstand van elkaar trommelen met GDFL Brassband.

 

Extra:

miba

Wil je de film op USB stick meegeven als aandenken? Informeer bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (www.miba.nl) naar de mogelijkheden voor goede kwaliteit USB sticks voor een aangepaste prijs. 

Let op: dit kan niet betaald worden met Collagebudget.

Informeer bij Collage naar verdere mogelijkheden.

We denken graag met je mee.

 

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld