Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Hieronder de laatste stand van zaken van Collage m.b.t. COVID-19

Tijdens de periode van sociale isolatie vanwege het coronavirus, staan alle cultuuractiviteiten op de scholen ‘stil’. Voor alle Collage-activiteiten die in deze thuiswerkperiode gereserveerd staan, worden door ons systeem nog wel automatische mails verzonden.  Deze mails herinneren de school en de aanbieder aan de geplande cultuuractiviteiten.

Indien er nieuwe afspraken gemaakt worden tussen school en aanbieder, willen vragen dat te wijzigen in je bestelling op collage-almere.nl. Op die manier zijn wij gelijk op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Gezien de situatie rondom het Corona virus vervallen de Collagevoorstellingen tot nader orde.

Bij vragen is Collage medewerker Silvia Servais via de mail bereikbaar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezien de situatie rondom het Coronavirus vervallen de Muziekmenu lessen tot nader orde.

Als de situatie weer geluwd is, zullen we in overleg bekijken of er vervangende data beschikbaar zijn om de Muzieklessen in te halen. De aanbieders zullen de scholen hiervoor benaderen.

Bij vragen is Collage medewerker Pia Barentsen via de mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezien de situatie rondom het Corona virus vervallen de leerkrachtvoorstellingen van Collage tot nader orde.
Bij vragen is Collage medewerker Pia Barentsen via de mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezien de situatie rondom het Corona virus vervallen de trainingen van de Collage Academie tot nader orde.

Als de situatie weer geluwd is, zullen we in overleg bekijken of er vervangende data beschikbaar zijn om de trainingen alsnog te kunnen voortzetten.

Bij vragen over Beeldend Vaardig is Collage medewerker Bertina Slettenhaar via de mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij vragen over Beweeg ze is Collage medewerker Silvia Servais via de mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Collage volgt de richtlijnen van het RIVM en van de schoolbesturen. Wij verzoeken scholen en aanbieders indien nodig contact met elkaar te zoeken en te overleggen.

Mochten er wijzigingen voortkomen uit dit contact, dient dit aangegeven te worden in de bijbehorende bestelling bij de opmerkingen.

De bijeenkomst Nieuwe Wegen (18 maart 2020) kan helaas niet doorgaan.

Meer informatie

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld