Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 
Leerkrachtvoorstelling Collage

Dit schooljaar heeft Collage voor jou (leerkracht van een Almeerse basisschool) een wel zéér speciale aanbieding…

We hebben, in nauwe samenwerking met KAF en Goede Rede Concerten, 12 prachtige voorstellingen voor je geselecteerd waar je gratis (je leest het goed!) naartoe kunt.

Dat is echter nog niet alles….vooraf/tijdens en na iedere voorstelling nemen Collage-adviseurs je ‘op sleeptouw’. Ze vertellen iets over de productie, geven achtergrondinformatie en bieden je (misschien zelfs letterlijk) een kijkje achter de schermen. Daarbij zijn ook de drankjes voor onze rekening.

Bij KAF hebben we per voorstelling 10 (1e rang!) kaartjes kunnen bemachtigen; bij Goede Rede 5 kaartjes per concert.

We geven niet alle tickets en titels in één keer weg. Houd daarom de nieuwsbrieven en sociale media in de gaten om als eerste in te tekenen zodra we voorstellingen/concerten online zetten.

We proberen natuurlijk zoveel mogelijk leerkrachten de gelegenheid te geven kans te maken op een gratis ticket, we bekijken dus iedere keer de inschrijvingen en proberen de kaartjes zo eerlijk mogelijk te verdelen. Maar… niet geschoten is altijd mis dus schrijf zeker in als je iets aantrekkelijks ziet waar je heen zou willen.

Een paar spelregels:

  • Tijdens de voorstelling zitten we als groep bij elkaar op een mooie plek.
  • Je hoort ruim op tijd van ons of je tot de gelukkigen behoort, hoe laat we je verwachten voor de voorstelling etc.
  • Inschrijven is gratis maar niet vrijblijvend. Mocht je na plaatsing om welke reden dan ook niet kunnen komen, zullen we proberen iemand van de wachtlijst jouw kaartje te geven. Mocht dat niet lukken dan brengen we de kosten van het kaartje bij je in rekening en verplicht je je deze te betalen.

De afbeeldingen verraden het aanbod al, maar kijk op de Collage Academie om te zien voor welke voorstellingen je je NU kunt inschrijven!

 

kaf Goederedeconcerten

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld