Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Na lange tijd gaan de theaters weer open en spelen acteurs weer voor publiek!  Om dat te vieren bundelden culturele partners hun krachten: Collage Almere, Kunstlinie en BonteHond; samen maken ze een gratis schoolvoorstelling in het theater mogelijk.

Maar liefst 15 klassen van verschillende Almeerse scholen genieten deze maand van de voorstelling SORRY in de grote zaal van de Kunstlinie. Een voorstelling waarin alle excuses en verontschuldigingen aan de kaak gesteld worden. Het stuk is geschreven door Bodil de la Parra.
Het is een geweldige ervaring voor leerlingen om eindelijk weer een uitstapje naar het theater te kunnen maken. De kinderen vonden de voorstelling leuk en grappig. De voorstelling wordt speciaal voor één klas gespeeld en als kers op de taart verzorgde Collage ook nog eens het busvervoer. Schoolvoorstellingen geven goede aanknopingspunten voor inhoudelijke klassengesprekken.

We zijn ontzettend blij dat we het in samenwerking mogelijk kunnen maken om zo vlak voor het einde van het schooljaar een mooie theaterervaring te kunnen meegeven aan de Almeerse scholen. 

 

Voorstelling: SORRY

CONCEPT & REGIE: Judith Faas TEKST: Bodil de la Parra

SPEL: Anne Fé De Boer, Eva Zwart, Frankly Joe Maulany en Kim Aikman DRAMATURGIE: Victor Mentink REGIEASSISTENTIE: Millie Lijbers MUZIEK: BigJayzus DECOR & KOSTUUMS: Calle De Hoog LICHTONTWERP: Remko van Wely TECHNIEK: Klim Nelissen, Saskia Brand en Oscar Cheizoo PRODUCTIE: Nikita Oldert en Sanne Priem FOTOGRAFIE: Kamerich & Budwilowitz

 

#CollageAlmere #BonteHond #Kunstlinie #cultuuronderwijs #schoolvoorstellingen #theater #jeugdtheater #foutenmaken #basisscholen #theaterervaring #beleven

logo COLLAGE zwart met tekst dikkelijn MEER RUIMTE kunstlinie logo landscape BonteHond

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld