Teamtraining op maat

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet
Voor scholen
Voor scholen

Teamtraining op maat

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Wil je samen een visie ontwikkelen of een lesmethode introduceren? Positieve energie tijdens een studiedag creëren door samen te zingen of dansen? Wil je praktisch aan de slag met thema’s?

Welke vraag op gebied van kunst en cultuur je ook hebt: Collage biedt teamtrainingen op maat aan. Voor een dag, een dagdeel of een uurtje tijdens een studiedag. We maken samen met de school een passend programma.

Kosten
Deze training op maat valt binnen de reguliere ondersteuning aan basisscholen. In overleg wordt bepaald welke kosten Collage voor haar rekening neemt. 

Inschrijfdatum
Aanvragen altijd vóór 1 augustus of 1 januari

Voorwaarden

  1. Het programma dient aan te sluiten bij het schoolbeleidsplan.
  2. De training kan ook voor een kleinere groep teamleden worden aangevraagd (denk bijvoorbeeld aan een ‘bouw’).
  3. Collage zoekt samen met de school naar trainers, deskundigen. 
  4. Een school kan zelf ook externe trainers aandragen. In dat geval geldt dat Collage en de school gezamenlijk de inhoudelijke en zakelijke besprekingen voeren voordat het contract wordt gesloten.
  5. Er vindt achteraf altijd een evaluatiegesprek plaats tussen de school en Collage tijdens welke de training wordt nabesproken (op o.a. kwaliteit / verwachtingen / kosten / inhoud / reacties team etc.).
  6. Als de school om onduidelijke of verwijtbare redenen afziet van een teamtraining en Collage tóch betalingsplichtig is c.q. kosten heeft gemaakt dan zullen al deze kosten door Collage worden verhaald op de school.
Uitvoerder Collage Almere
Locatie In school
Duur Dagdeel
Vorm Maatvraag Workshop
Discipline
Prijsindicatie
€ 0,-
Datum
1 aug. 2022 - 1 aug. 2025
Uiterlijke inschrijfdatum
1 aug. 2025
Recent bekeken