3D-Pen-Tekenen Workshop

Voortgezet onderwijs, VMBO onderbouw

Favoriet

3D-Pen-Tekenen Workshop

Favoriet | Voortgezet onderwijs, VMBO onderbouw
Omschrijving

3D printen, maar dan uit de losse pols. Uit deze pennen komt geen inkt, maar vloeibaar plastic dat direct stolt. Het ontwerp komt letterlijk los van het papier.
Je maakt bijvoorbeeld sieraden, telefoonhoesjes, een portemonnee of kledingaccessoires. Laat je fantasie de vrije loop.

De workshop
Tijdens de workshop krijgen groepjes van 2/3 deelnemers elk een 3D pen. Na een instructie van de workshopleider gaan de deelnemers aan de slag met het maken van hun eigen 3D getekende object. Dat kan aan de hand van voorbeelden die de workshopleider mee neemt, of uit de losse pols en fantasie van de leerlingen. Na afloop van de workshop nemen de leerlingen hun creaties mee naar huis of stellen ze tentoon in school.

De workshopleider
De workshopleider van maX Music is een professionele artiest met didactische kennis en ervaring. Hij is zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid.

Praktische Details
De workshopleider van maX Music verzorgt de 3D-Pen-Tekenen Workshop op uw locatie. U als opdrachtgever verzorgt een ruimte waarin minimaal 7 groepen van twee of drie leerlingen worden gevormd met elk twee eigen tafels stroompunten (stopcontact 220v). Een paar extra verlengsnoeren/haspels zijn altijd handig. De workshopleider neemt alle verdere benodigdheden mee, waaronder de 3D pennen. De 3D Tekenen Workshop beslaat 1 tot 2 lesuren en wordt aan maximaal 30 jongeren per workshop gegeven van alle leeftijden en onderwijstypen.? De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

Uitgebreidere projecten
De workshop kan worden ingezet voor lessen CKV en Tekenen of kan deel uitmaken van een Kunstendag met meerdere creatieve workshops en een spetterende afsluitende presentatie. De workshop kan uitgebreid worden op verschillende manieren. Zo kan er een ontwerpfase worden toegevoegd, als de leerlingen een complexer uitgewerkt object willen maken, zoals een miniatuur gebouw. De workshop kan op elk gewenst thema worden toegespitst. Het is zelfs mogelijk een technisch aspect aan de objecten toe te voegen. Zo kun de leerlingen voor de techniekles op school zelf onderdelen maken die ze nodig hebben voor een project.

Prijs
U haalt de 3D-Pen-Tekenen Workshop in huis vanaf 335 euro. De prijzen zijn inclusief reiskosten en vrijgesteld van BTW.
De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen.

Bij meerdere workshops op 1 dag is een staffelprijs mogelijk.
1 workshop van 90 minuten: 335 euro.
2 opeenvolgende workshops van 90 minuten voor steeds een andere groep = 450 euro
3 opeenvolgende workshops van 90 minuten voor steeds een andere groep = 575 euro

overleg over de mogelijkheden.

 

 

Uitvoerder Creatieve workshops & acts - maX Music
Locatie In school
Duur 1:30
Vorm Workshop
Discipline Beeldend Tekenen/schilderen
Prijsindicatie
€ 335,-
Datum
8 mei 2017 - 8 mei 2024