Backstage Tour

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw

Favoriet

Backstage Tour

Favoriet | Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw
Omschrijving

Met het programma Backstage Tour ervaren leerlingen hoe het is om als een echte artiest Kunstlinie binnen te komen. Ontdek samen de geheimen van de wereld achter de theaterschermen.

De leerlingen ervaren wat er allemaal komt kijken bij een theatershow. Wat je ziet tijdens een voorstelling, als je in de zaal zit, is maar het halve verhaal! Trek de gordijnen dicht en maak een reis door repetitieruimtes, garderobes, kleedkamers en het grote toneel. Plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Jouw leerlingen komen spelenderwijs meer te weten over onze theatergeheimen en ons veelzijdige gebouw!

Het programma is uit te breiden met een On-Stage-ervaring: samen met een theaterdocent en technicus maken jullie een korte voorstelling.
Tarief: op aanvraag.

De Backstage Tour is op maat aan te passen of uit te breiden per thema: techniek, podium, tentoonstelling of architectuur. Prijs in overleg.

Uitvoerder Kunstlinie Almere
Locatie Esplanade 10
1315 TA Almere
Duur 1:30
Vorm Museumactiviteit
Discipline Drama Presenteren
Prijsindicatie
€ 150,-
Datum
16 nov. 2021 - 1 sep. 2024
Recent bekeken