Black Gospel Zingen Workshop

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw

Favoriet

Black Gospel Zingen Workshop

Favoriet | Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw
Omschrijving

Of je nu gelovig bent of niet, niemand houdt zijn voeten stil bij het horen en zien van een swingend black gospel koor, zoals in een film als Sister Act. Haal deze belevenis in huis met de Black Gospel Workshop van maX Music!

Inhoud Black Gospel Zingen Workshop
De workshopleider vertelt kort iets over de geschiedenis en achtergrond van het genre, en na het opwarmen van de stemmen worden enkele typische gospel songs aangeleerd, zoals Oh Happy Day of Shackles.

Bij het aanleren van de songs besteden de workshopleiders aandacht aan typische karakteristieken zoals 3-stemmigheid, soul, dynamiek en het belten met de stemmen. Zo vormen de deelnemers binnen no-time een swingend koor.

De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bijvoorbeeld andere leerlingen, ouders, etc.. Een optionele extra is de inzet van een bandcoach om een band klaar te stomen voor begeleiding van de zingende deelnemers. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

De workshopleider
De Black Gospel Workshop wordt verzorgd door professionele gospelartiesten met veel ervaring met uiteenlopende doelgroepen.
De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes wanneer u maX Music kiest als partner voor uw creatieve project.

Praktische details
De workshopleider van maX Music verzorgt de Black Gospel Workshop op jullie locatie, bijvoorbeeld met 1 klas in een muzieklokaal, of met een grotere groep in een aula of gymzaal. Het is ook mogelijk dat de workshopleider zelf de begeleiding verzorgd met een piano. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

De tijdsduur van de workshop kan worden aangepast op jullie wensen. Vaak wordt gekozen voor 1 of 2 lesuren. 

Er kunnen 15-100 jongeren meedoen aan de Black Gospel Workshop. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Ook kunnen we meerdere docenten tegelijkertijd inzetten in aparte ruimtes. Bij een groep van 30-100 deelnemers komt er naast de dirigent(e) zo nodig een aparte pianist ingezet en extra geluidsversterking.

Jullie als klant zorgen voor een ruimte met een stopcontact waarbij alle deelnemers op stoelen in een halve kring rond de workshopleider kunnen zitten. De tafels kunnen aan de kant of uit de workshopruimte.

De workshopleider neemt zelf een elektrische piano mee voor zover niet aanwezig op de locatie, en de benodigde tekstvellen voor de deelnemers.

Prijzen
De Black Gospel Workshop voor uw groep haal je in huis vanaf 365 euro (inclusief reiskosten). Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of bezoek onze website.

Uitvoerder Creatieve workshops & acts - maX Music
Locatie In school
Duur 1:30
Vorm Workshop
Discipline Muziek Zingen
Prijsindicatie
€ 365,-
Datum
1 jan. 2018 - 1 jan. 2030