Gospel Zingen Workshop

Primair onderwijs, Groep 7/8

Favoriet

Gospel Zingen Workshop

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 7/8
Omschrijving

He's got the whole world in his hands! Ook kinderen kunnen zich niet stil houden als er vrolijke gospel liedjes worden gespeeld en gezongen. Zing en klap maar lekker mee in deze swingende workshop! De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, en kan ook deel uitmaken van een Muziekdag of Musical-In-1-Dag met verschillende workshops.

Inhoud Gospel Zingen Workshop

De deelnemers leren enkele gospel songs en leren kort hoe de gospel ooit ontstond onder de Afrikaanse slaven op de Amerikaanse katoenplantages.

Er is veel flexibiliteit op het gebied van de samenstelling en grootte van de groep, en het niveau van de deelnemers.

Er kan gemakkelijk worden geschakeld tussen een- of meerstemmig, en Engels- of Nederlandstalig.

De workshop kan worden afgesloten met een presentatie voor bijvoorbeeld andere leerlingen en/of ouders.

De workshopleider

De Workshop Gospel wordt verzorgd door bekende zangers en dirigenten uit de gospelmuziek. De workshopleiders van maX Music worden zorgvuldig geselecteerd op basis van vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en betrouwbaarheid. U bent daarom verzekerd van succes met maX Music als partner in uw muzikale plannen.

Praktische details

De workshopleider van maX Music verzorgt de Gospel Workshop op uw locatie. De workshop duurt 45-120 minuten, afhankelijk van uw wensen. U als klant zorgt voor een ruimte met een stopcontact waarbij alle deelnemers op stoelen in een halve kring rond de workshopleider kunnen zitten. De tafels kunnen aan de kant of uit de workshopruimte. De workshopleider neemt zelf een elektrische piano mee voor zover niet aanwezig op de locatie, en de benodigde tekstvellen voor de deelnemers.

Er kunnen 15-100 kinderen tegelijkertijd aan de Gospel Workshop deelnemen. De workshop kan meerdere keren achter elkaar worden gegeven aan verschillende groepen. Ook kunnen we meerdere docenten tegelijkertijd inzetten in aparte ruimtes. Bij een groep van 30-100 deelnemers kan er naast de dirigent(e) zo nodig een aparte pianist en extra geluidsversterking ingezet worden.

Prijs

De prijzen zijn inclusief reiskosten en vrijgesteld van BTW.


Bij meerdere workshops op 1 dag is een staffelprijs mogelijk.
1 workshop van 60 minuten: 290 euro.
2 opeenvolgende workshops van 60 minuten voor steeds een andere groep = 315 euro
3 opeenvolgende workshops van 60 minuten voor steeds een andere groep = 370 euro
 
overleg over de mogelijkheden.

 

Uitvoerder Creatieve workshops & acts - maX Music
Locatie In school
Duur Dagdeel
Vorm Workshop
Discipline Dans Muziek
Prijsindicatie
€ 290,-
Datum
1 jan. 2018 - 1 jan. 2030