Bij mij thuis

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6

Favoriet

Bij mij thuis

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6
Omschrijving

Op een dag wordt er een mysterieuze brief bezorgd in het Waterloopwoud... Maar voor wie is de brief en waarom is hij daar achtergelaten? Er staat helemaal geen adres op!
Het is een brief van de zevenjarige Lena uit het stadje Oord. Ze schrijft dat ze gepest wordt omdat er bij haar thuis weinig geld is – en ze vraagt om hulp. Maar waarom moet de brief verstopt worden in het nestje bij Uk? En waarom sluipt heer Vos rond bij het weggeefkastje in het bos? Zal het de dieren van het Waterloopwoud lukken om iets voor Lena te betekenen?

Een hartverwarmende en humorvolle voorstelling gaat moed, vriendschap, samen delen en verborgen armoede bij kinderen thuis. Ook heel geschikt voor in decembermaand of als 'kerstvertelling'. Een verhaal dat alle leeftijden raakt en uitnodigt om met kinderen over door te praten. De lesbrief zal bij dit reflectieproces ondersteunend zijn.

Deze voorstelling is een tweede voorstelling in de reeks van 'de dieren van het Waterloopwoud'. Een nieuw avontuur met de bekende en nieuwe bosbewoners.  De voorstelling is een samenwerking tussen Spiegelbeesten en Cootje Theater. We komen met twee spelers en nemen onze eigen techniek mee. Meer info? www.spiegelbeesten.nl - info@spiegelbeesten.nl

Maximaal aantal leerlingen: 100

Bekijk de promo

  • 1x voorstelling € 775,=
  • 2 voorstellingen op dezelfde dag en plek € 1.100,=
  • 3 voorstellingen op dezelfde dag en plek € 1.445,=
Uitvoerder Spiegelbeesten
Locatie In school
Thema Feesten/Herdenkingen Natuur Pesten/Sociaal
Duur 0:45
Vorm Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Reflecteren
Prijsindicatie
€ 775,-
Datum
1 okt. 2023 - 31 dec. 2024
Recent bekeken