Wirrewar

Primair onderwijs, Groep 1/2

Favoriet

Wirrewar

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2
Omschrijving

Meneertje volgt de rode draad. Stap voor stap. Binnen de lijntjes. Dag in. Dag uit. Meneertje loopt zijn hele leven over hetzelfde lijntje. Zonder te spelen en zonder te lachen. Tot de dag dat hij.....
Spring, buk, draai en zoek. Meneertje gaat op onderzoek.

Wirrewar is een grappige interactieve mimevoorstelling met minimale middelen en met grootse fantasie. Wirrewar gaat over buiten de lijntjes durven kijken, over jezelf blijven ontwikkelen, over de noodzaak van spelen. Niet opgeven, blijven proberen.

Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Door het interactieve spel en associatiespel wordt het creatieve proces geprikkeld. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen nog even meespelen.

https://www.youtube.com/watch?v=G611SaeK4gU

Leeftijd: Speciaal voor de groepen 1,2. Ook geschikt voor de kinderopvang en voorscholen. Niet voor groep 3. De voorstelling is heel interactief en beeldend, met weinig woorden. Hierdoor ook geschikt voor kinderen die de Nederlandse taal niet zo vaardig zijn.

Reacties leerkrachten:
“Meneertje besluit de rode draad los te laten en ontdekt de eindeloze mogelijkheden van zijn fantasie door te spelen met de de rode draad en andere touwen. Efrem neemt de kinderen mee in een wereld van verbeelding en verwondering die tot het laatste moment blijft boeien. Een voorstelling die laat zien hoe groot en rijk de wereld is, als je je fantasie gebruikt.”

“Efrem maakt kinderen enthousiast met zijn spel. De kinderen moesten veel lachen. Met weinig middelen zoveel mogelijk uitbeelden, dat is zijn kracht.”

Praktische informatie
Speellocatie: een grote lege ruimte zoals een gymzaal of aula.
Aanwezige licht van lokaal is voldoende. Muziekinstallatie wordt meegenomen, indien niet aanwezig.

Maximaal 70 kinderen per voorstelling.

Prijzen
1 voorstelling € 600
2 voorstellingen € 950
3 voorstellingen € 1250

Boekingen via Efrem Stein, Collage Almere.

www.efremstein.com / facebook: efrem stein speelt / instagram: efremstein

Uitvoerder Efrem Stein
Locatie In school
Duur 0:40
Vorm Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Prijsindicatie
€ 600,-
Datum
1 sep. 2021 - 31 jul. 2025
Recent bekeken