Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van Collage-Almere. Hier vind je al het nieuws over de activiteiten en ontwikkelingen van Collage. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van Collage kun je ons ook liken op Facebook of volgen op Twitter. Het nieuwsbrief archief kan hier ingezien worden.

Collage is gesloten van 4 juli – 13 augustus

Fijne zomer!

De cultuurcoördinator (icc'er) op school is onmisbaar om kunst en cultuur een vaste plek te geven in het schoolcurriculum.
De cultuurcoördinator maakt en houdt iedereen enthousiast voor cultuur en creativiteit in de klas en is de verbindende schakel tussen school en de culturele omgeving.
Wist je dat er in Almere inmiddels ruim 100 interne cultuurcoördinatoren actief zijn?
Daar zijn we best trots op!

Lees hier de nieuwsbrief PO van juni 2020

Lees hier de themanieuwsbrief Kinderboekenweek 2020

We hebben voor schooljaar 2020 – 2021 mooie Collagetrainingen voor je in petto waar je je nú al voor kunt inschrijven. In ons aanbod vind je de vertrouwde, maar ook nieuwe trainingen.

Het Muziekmenu 2020-2021 biedt scholen kwaliteit en gemak ineen. Iedere leerling krijgt, bij deelname aan het volledige Muziekmenu, vier workshops. De workshops vallen binnen de domeinen zingen, luisteren/ techniek, bewegen en muziek maken/ spelen.

Komend schooljaar biedt Collage een verrassend aanbod van eenmalige workshops en voorstellingen aan in onze nieuwe Pop-up Academie. Speciaal om jou te inspireren. Zodat jij het weer door kunt geven aan je leerlingen.

Lees hier de nieuwsbrief PO van mei 2020

Muziekmenu 4e periode
Vanaf 25 mei staat de vierde periode van het Muziekmenu op het programma.
Voor deze periode zijn er afspraken gemaakt tussen school en workshopleiders.

Op onderstaande site lees je de laatste updates van Collage m.b.t. covid-19

Informatiepagina

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld