Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van Collage-Almere. Hier vind je al het nieuws over de activiteiten en ontwikkelingen van Collage. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van Collage kun je ons ook liken op Facebook of volgen op Twitter. Het nieuwsbrief archief kan hier ingezien worden.

Groep 8 van basisschool de Olijfboom uit Almere is dolblij!  In het voorjaar deed de klas mee met de auditie voor een plekje in de Lang Leve de Muziekshow en het was raak!  Zij zijn één van de 12 uitgekozen scholen die meedingen naar de nominatie “Muzikaalste klas van Nederland”! Juf Danielle en juf Francis zijn supertrots op hun leerlingen. De voorbereidingen voor de opnames zijn in volle gang. Lang Leve de Muziek Show zie je vanaf 31 oktober 2020 iedere zaterdag om 18.30 uur bij AVROTROS op NPO Zapp. 

Themanieuwsbrief Collage voorstellingen

Download de voorstellingenflyer

Coronaproof met je klas naar het theater 

De theaters hebben de volgende aanpassingen gedaan om Collagevoorstellingen mogelijk te maken:

Welkom terug bij Collage.
Zoals je van ons gewend bent, staan we weer op een prettige, ontspannen en inspirerende manier voor je klaar om je te helpen het cultuuronderwijs op school vorm te geven.
We wensen iedereen een mooi schooljaar toe.

Op onderstaande site lees je de laatste updates van Collage m.b.t. covid-19

Informatiepagina

Lees hier de themanieuwsbrief Kinderboekenweek 2020

We hebben voor schooljaar 2020 – 2021 mooie Collagetrainingen voor je in petto waar je je nú al voor kunt inschrijven. In ons aanbod vind je de vertrouwde, maar ook nieuwe trainingen.

De cultuurcoördinator (icc'er) op school is onmisbaar om kunst en cultuur een vaste plek te geven in het schoolcurriculum.
De cultuurcoördinator maakt en houdt iedereen enthousiast voor cultuur en creativiteit in de klas en is de verbindende schakel tussen school en de culturele omgeving.
Wist je dat er in Almere inmiddels ruim 100 interne cultuurcoördinatoren actief zijn?
Daar zijn we best trots op!

Lees hier de nieuwsbrief PO van juni 2020

Het Muziekmenu 2020-2021 biedt scholen kwaliteit en gemak ineen. Iedere leerling krijgt, bij deelname aan het volledige Muziekmenu, vier workshops. De workshops vallen binnen de domeinen zingen, luisteren/ techniek, bewegen en muziek maken/ spelen.

Komend schooljaar biedt Collage een verrassend aanbod van eenmalige workshops en voorstellingen aan in onze nieuwe Pop-up Academie. Speciaal om jou te inspireren. Zodat jij het weer door kunt geven aan je leerlingen.

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld