Meld je aan voor de nieuwsbrief van Collage

toestemming

Volg Collage

 
 
 
 
 
 

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van Collage-Almere. Hier vind je al het nieuws over de activiteiten en ontwikkelingen van Collage. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van Collage kun je ons ook liken op Facebook of volgen op Twitter. Het nieuwsbrief archief kan hier ingezien worden.

Lees hier de nieuwsbrief van april 2020.

Open nieuwsbrief

Op onderstaande site lees je de laatste updates van Collage m.b.t. covid-19

Informatiepagina

nieuwe wegen afgelast

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot bestrijding van verspreiding van het coronavirus heeft team Collage besloten de netwerkbijeenkomst Nieuwe Wegen niet door te laten gaan.

Natuurlijk vinden we dat heel erg jammer. We hadden een prachtig programma voor jullie in petto. Onze excuses voor het ongemak en graag tot een andere keer.

Lees hier de nieuwsbrief PO van februari 2020

Wil je gratis naar één van de 12 prachtige voorstellingen die Collage samen met KAF en Goede Rede Concerten geselecteerd heeft, dan is er nu een nieuwe mogelijkheid om je in te schrijven.
Uit de inschrijvingen verloten we een aantal gratis eersterangs kaartjes.
Rondom iedere voorstelling nemen Collage-adviseurs je ‘op sleeptouw’.

75 jaar vrijheid Collage

Lees hier de nieuwsbrief PO 75 jaar vrijheid

Met FloriAlly bieden Collage Almere en Stad & Natuur, samen met Floriade, een educatief programma op het gebied van kunst en cultuur-, milieu/duurzaamheid- en natuureducatie voor de basisschoolgroepen 1 t/m 8 en de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs in Almere. Het programma loopt tot en met het schooljaar 2021/2022.

Collage organiseert op woensdagmiddag 18 maart de jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Dit jaar zijn naast de ICC’ers, leerkrachten en directieleden ook de culturele aanbieders aanwezig!
Tijdens speeddates kunnen jullie ideeën uitwisselen en samen nieuwe wegen inslaan om invulling te geven aan het cultuuronderwijs op jouw school.

Lees hier de nieuwsbrief PO van januari 2020

Wil je gratis naar één van de 12 prachtige voorstellingen die Collage samen met KAF en Goede Rede Concerten geselecteerd heeft, dan is er vanaf woensdag 11 december vanaf 12.00 uur een nieuwe mogelijkheid om je in te schrijven.
Uit de inschrijvingen verloten we een aantal gratis eersterangs kaartjes.
Rondom iedere voorstelling nemen Collage-adviseurs je ‘op sleeptouw’.

Volg Collage

Almeerse kunst en cultuur in beeld