Culturele Dag van de Leraar - Terugblik workshops en theateravond

6 oktober 2022

We kijken terug op een vrolijke culturele Dag van de Leraar! ‘s Middag doken verschillende leerkrachten de Gi Ga Groene wereld in tijdens de inspiratieworkshops Muziek, Dans en Beeldende Vorming. Gratis workshops voor leerkrachten die gegeven werden op SBO De Bombardon. Collage-adviseurs verzorgden de workshops binnen het thema van de Kinderboekenweek 2022. Het was een middag boordevol ideeën, waarin nieuwe skills ontwikkeld werden. 

De grootte van de groep maakte het mogelijk om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. ‘Dat is zo leuk aan deze middagen’ vertelt Jorinde van jenaplanschool De Kring: ‘Met een bak vol ideeën fiets ik naar huis en heb meteen energie om er de volgende dag mee aan de slag te gaan’. Sammie, van basisschool Syncope vertelt: ‘Het is best druk om te werken en de zij-instroomopleiding te volgen, maar dit is echt een middagje voor mezelf. Hier krijg ik energie van. Dat is wat onderwijs zo leuk maakt.’
’s Avonds bezochten veel leerkrachten de theatervoorstelling 90’ vs 20’s van BonteHond. Aansluitend werd er gefeest tijdens de afterparty met DJ.