Favorieten bewaren en meer nieuwe functies

21 juli 2023

Ben je aan het zoeken tussen het aanbod op deze site en wil je mooie activiteiten bewaren om later te delen met een collega? Dat kan nu! Iedere activiteit kan gemarkeerd worden als favoriet door op het hartje te klikken. Hiervoor moet je wel ingelogd zijn, de favorieten worden in het account bewaard. 

Recent bekeken activiteiten worden vanzelf bijgehouden, ook zonder in te loggen. Deze vind je onderaan de acitiviteitenpagina's.

Er is een algemene zoekfunctie gekomen waarmee de hele site doorzocht wordt. Aanbod is het makkelijkst te vinden via de filter op de activiteitenpagina, overige informatie kan nu via de zoekfunctie gevonden worden. 

Daarnaast is er een aantal nieuwe functies bijgekomen voor scholen en aanbieders met een account:

  • In de agenda zijn alle geboekte activiteiten voor jouw organisatie te vinden, doorklikbaar naar de specifieke informatie.
  • Bestellingen zijn exporteerbaar naar Excel.
  • De frequentie van mails kan aangepast worden per contactpersoon. Ga hiervoor naar je eigen profiel in het account of bewerk een contactpersoon. Standaard ontvang je mails per bestelling voor wijzigingen, nieuwe bestellingen en herinneringen voor 3 dagen en 15 dagen voor aanvang van een activiteit.

Voor scholen zijn er nu deze mogelijkheden:

  • De schoolgegevens kunnen worden aangevuld. Via het account kan de school bewerkt worden. Onder de lestijden (deze konden al ingevuld worden) is er een mogelijkheid om lesvrije dagen van de school aan te geven. Denk hierbij aan schoolbrede studiedagen.
  • Onder de vrije dagen kunnen groepen worden toegevoegd. Daarbij kunnen leerlingaantallen en groepsleerkrachten ingevuld worden, maar ook specifieke lesvrije dagen voor de groep zoals bijvoorbeeld een schoolreisje.
  • Bestellingen die bestaan uit een activiteit en vervoer worden anders verwerkt. Zodra Collage een factuur voor vervoer betaalt, wordt de status van de bestelling 'vervoer betaald'. De school kan hierna de rest van de bestelling nog aanpassen indien nodig. Als Collage de factuur vooor de activiteit betaalt, wordt de status van de bestelling 'activiteit betaald'. De school kan dan alleen nog het vervoer aanpassen indien nodig.