Creëer en Leer/beeldend

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Creëer en Leer/beeldend

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Creëer en Leer/beeldend is een vernieuwende digitale methode voor beeldende vorming. De methode bevat lessen voor groep 1 tot en met 8. Middels de handige én inspirerende filmpjes worden leerlingen uitgedaagd en kan iedere leerkracht, zonder tijdrovende lesvoorbereiding, direct aan de slag. Met Creëer en Leer gaan leerlingen met plezier, kennis en vertrouwen hun beeldende ontdekkingstocht tegemoet.

Er wordt in deze methode aandacht besteed aan het ontwikkelen van creatieve vaardigheden en is een aanrader voor scholen die binnen de kunstlessen ook onderzoekend willen werken.

Neem een kijkje op https://www.creeerenleer.nl/

De prijs voor de methode is afhankelijk van het aantal leerlingen. Een school betaalt per jaar € 50,- basiskosten en € 0,50 per leerling. Een school met 200 leerlingen betaalt jaarlijks € 150,-. Schaf je de methode aan via Collage, dan krijg je 10% korting.

Schaf je naast deze methode ook de methode Creëer en Leer/Drama en Muziek aan dan krijg je nogmaals 10% korting. Neem voor aanschaf contact op met Creëer en Leer voor de kortingscode.

Uitvoerder Creëer en Leer
Locatie In school
Duur 1:00
Vorm Digitale methode
Discipline Beeldend Boetseren
Construeren
Druktechnieken
Papiertechnieken
Tekenen/schilderen
Textiel
Multimedia
Prijsindicatie
€ 150,-
Datum
1 sep. 2021 - 1 sep. 2025