Dance Hypes

Primair onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Dance Hypes

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

DANCE HYPES

Elke generatie heeft zijn eigen dansrages. Static neemt met Dance Hypes de leerlingen mee op een flitsende tijdreis naar de jongerenrages van 1900 tot nu. Hoe dansten je ouders, je oma of zelfs je overgrootvader? Bij deze energieke voorstelling, waarbij de dansers ook de diverse modestijlen laten zien, kan niemand stilzitten. Dat komt goed uit, want aan het einde brengen de dansers met alle hedendaagse dansrages alle leerlingen in beweging. Positieve energie staat bij ons voorop waardoor de leerlingen worden gegrepen en er een verbinding ontstaat tussen iedereen in de ruimte.

De workshopronde die erbij geboekt kan worden is een succesnummer, omdat leerlingen op de dag zelf hun eigen workshop kunnen kiezen. Dat geeft een enorme motivatie en aan het einde is er een show waarbij alle leerlingen de aangeleerde choreografieën aan elkaar tonen.

Tijdens deze projecten staat plezier voorop en daarbij motiveren en stimuleren wij de leerlingen uit hun comfortzone te komen. Deze voorstelling en bijbehorende workshops zijn te boeken voor PO groep 4 t/m 8, SO en VO.

Totale duur is 50 minuten.

Praktische Informatie
De voorstelling kan in een grote ruimte gespeeld worden. Zoals een aula, gymzaal, theater of zelf buiten. Wij nemen onze eigen geluidsapparatuur mee en zijn minimaal 1 uur van tevoren op locatie aanwezig. Bij ons is er veel mogelijk daarom adviseren wij u contact op te nemen met ons voor een afspraak als u interesse heeft.

Prijzen
1 voorstelling €1200
2 voorstellingen €1800
3 voorstellingen €2400

Uitvoerder Static "You Ask, We Create!"
Locatie In school
Duur 0:50
Vorm Voorstelling Workshop
Discipline Dans Drama
Prijsindicatie
€ 1.200,-
Datum
24 sep. 2015 - 31 jul. 2024
Recent bekeken