Dansdag

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Dansdag

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Bij een Dansdag van maX Music komen professionele dansers naar uw school toe en verzorgen dans workshops in de klas. De dag wordt afgesloten met een spetterende presentatie. Wij maken een programma op maat dat aansluit op uw wensen, het aantal kinderen, en natuurlijk uw budget. De verschillende dans workshops die gegeven kunnen worden zijn Zang & Dans, Zumbakids, Streetdance, Musical/Showdance en Breakdance

Thematisch

Elke Dansdag is gevarieerd doordat er verschillende dansstijlen worden ingezet. Het is daarbij nog mogelijk om specifieke thema's in te zetten zoals jungle, sprookjes of dans-door-de-jaren-heen waarbij elke groep een eigen decennium met bijbehorende dansstijl krijgt toegewezen, bijv. de disco uit de jaren '70.

Een thematische Dansdag geeft een school - mocht men dit leuk vinden - extra mogelijkheden tot inhoudelijke verdieping met de klassen, en praktische voorbereidingen zoals het maken van decors, powerpoint presentaties die als decor worden geprojecteerd en speciale kledingtips voor alle leerlingen en docenten.

Praktische details

Idealiter heeft elke workshopleider een eigen lokaal en wisselen de groepen kinderen steeds van ruimte. De dans workshops komen het best tot hun recht in een gym- of speelzaal, maar zo nodig kan ook een lokaal worden gebruikt met minimaal 50m2 vrije ruimte.

Voor de gezamenlijke presentatie verzorgt de school een grote ruimte met minimaal 60m2 vrije ruimte voor de presentaties en daarnaast nog zitgedeelte voor de overige kinderen en belangstellenden. Denk aan een gymzaal, aula, een dorpshuis in de buurt, of bij mooi weer een schoolplein.

Bij afwezigheid van een grote ruimte of bij slecht weer, kunnen de presentaties in een 'festival setting' in de workshopruimtes worden gehouden waarbij het publiek langs de lokalen gaat.

Het tijdschema en de indeling van groepen in de beschikbare workshops wordt in overleg bepaald.

Als afsluiting begeleiden de artiesten een gezamenlijke presentatie waaraan alle groepen meewerken.

Prijs

N.B. Onderstaande informatie is een prijsvoorbeeld. De prijs is mede afhankelijk van het aantal groepen en het aantal workshops per groep. We maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.

MaX Music verzorgt een Dansdag voor een school met 200 leerlingen/ 8 groepen met vijf artiesten die ieder 4-5 workshops van 45 minuten geven aan steeds 1 groep.

Dit scenario kost 2.225 euro (inclusief reiskosten en vrijgesteld van btw)

 

Uitvoerder Creatieve workshops & acts - maX Music
Locatie In school
Duur Volledige dag
Vorm
Discipline Dans
Prijsindicatie
€ 2.225,-
Datum
1 jan. 2018 - 1 jan. 2030
Recent bekeken