De complete dramamethode voor het gehele basisonderwijs

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

De complete dramamethode voor het gehele basisonderwijs

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Omschrijving

DramaOnline is de complete lesmethode voor het gehele basisonderwijs, die de leerkracht begeleidt in het maken en geven van een dramales. DramaOnline geeft met haar online methode en diverse leermiddelen en trainingen het vak drama een onmisbare plek in het basisonderwijs.

In de lesmethode kunnen kant-en-klare dramalessen worden gedownload en zelf lessen gemaakt worden via de lessenmaker. Noodzakelijke lesmaterialen, zoals muziek, spelkaartjes en theaterteksten, zijn direct beschikbaar. In de methode staan honderden dramaoefeningen en kant-en-klare dramalessen en dit aanbod wordt wekelijks uitgebreid. Binnen de methode is specifiek aandacht voor oefeningen op Sociaal-Emotioneel gebied.

DramaOnline is altijd up-to-date door in te spelen op actuele thema's en geeft het vak drama een onmisbare plek in het basisonderwijs.

- Je eigen dramales in 10 minuten gemaakt - Altijd inspiratie met ruim 800 oefeningen en 200 kant-en-klare themalessen - Compleet met muziek, tekstmateriaal en instructievideo's - Zelf een jaarprogramma samenstellen met leerlijnmodule - Online lesmethode; te gebruiken waar en wanneer het je uitkomt - Periodieke updates met nieuwe oefeningen en themalessen - Voor alle groepen in het basisonderwijs

DramaOnline is beschikbaar in verschillende abonnementsvormen. Met een schoolabonnement (€ 177,00) hebben alle leerkrachten van groep 1 t/m 8 een jaar lang toegang tot de complete lesmethode.

Actie: Scholen die via Collage Almere een schoolabonnement aanvragen, ontvangen een digitale muzieklicentie van Les CD 1 (t.w.v. € 49,75) cadeau! Met de theatrale nummers op deze CD kun je je dramalessen muzikaal ondersteunen.

Kijk voor meer informatie op www.dramaonline.nl en ervaar DramaOnline zelf!

Uitvoerder DramaOnline
Locatie In school
Duur Meerdaags
Vorm Digitale methode
Discipline Drama
Prijsindicatie
€ 177,-
Datum
10 jan. 2014 - 1 jan. 2024