De Drumdag

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw

Favoriet

De Drumdag

Favoriet | Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8, VMBO onderbouw, HAVO onderbouw, VWO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO bovenbouw, VWO bovenbouw
Omschrijving

De drumdag is een groots drumspektakel voor de hele school! Iedere klas doet een slagwerkworkshop binnen een workshop carrousel gedurende de dag. Aan het eind van de dag wordt er afgesloten met een spetterende presentatie waarbij iedereen aan slag komt! Zelfs het publiek! Als ouders en opa's en oma's zijn uitgenodigd uiteraard.

Een fantastisch evenement om het schooljaar te starten, te beëindigen of om gewoon lekker met de hele school letterlijk en figuurlijk aan de slag te gaan!!

Drummen is niet alleen ontzettend leuk om te doen, de kinderen leren uiteraard ook van alles! Naast de verschillende ritmes die langskomen, leren ze vooral te luisteren naar elkaar, samen te spelen en samen te werken.

Kortom, een leuk, leerzaam, muzikaal en verbindend evenement.

Aantal Leerlingen: De hele school!

Prijs: Afhankelijk van het aantal groepen. Maar ga ongeveer uit van € 80,- per groep. Dat is all in. Dus incl. instrumenten en reiskosten.

Duur: 30-45 minuten per groep, plus presentatie.

Uitvoerder drumsNmusic / Wouter van Zanten
Locatie In school
Duur 0:45
Vorm Workshop
Discipline Muziek Maken
Prijsindicatie
€ 80,-
Datum
1 jan. 2018 - 31 dec. 2030
Recent bekeken