Grime Camouflage met Kunst

Primair onderwijs, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Grime Camouflage met Kunst

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Bij deze workshop gaan we grimeren, en niet zomaar grimeren. Camouflage grimeren met Kunst! We gaan een kunstwerk maken van jouw hand!

Er kan worden gekozen uit verschillende (kunst)achtergronden en vervolgens gaan de leerlingen hun hand weg camoufleren in de achtergrond. De leerlingen leren verschillende technieken om zo tot een verrassend resultaat te komen.

Opbouw workshop Camouflage Grime

De workshop start met een introductie van een echte grimeur. Onze workshopdocenten zijn behalve docent ook professionals in de kunstsector en bij deze workshop betekent dat ze regelmatig in het theater of op de set staan als grimeur. Hoe cool is dat?! Na de introductie gaan de leerlingen aan de slag met camouflage en diverse schminktechnieken. Ze maken een ontwerp op basis van de achtergrond en gaan daarna aan de slag. Met zichzelf als canvas ontwikkelt ieder zich tot een grimeur! Een leuke originele workshop voor diverse leeftijden. Beeldende kunst op een hele nieuwe manier!

We bieden naast de workshop camouflage grime nog twee grime workshops aan, bekijk ook filmwonden maken en karaktergrime! 

Uitvoerder SweetArtZZ
Locatie In school
Thema Thema naar keuze
Duur 1:30
Vorm Workshop
Discipline Beeldend Tekenen/schilderen
Prijsindicatie
€ 180,-
Datum
10 okt. 2023 - 10 okt. 2024