Mister Anansi de POPSTER

Primair onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Mister Anansi de POPSTER

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

In deze comedyshow vertelt Wijnand waarom hij doet wat hij doet en waarom hij dat doet. Een tipje van de sluier… het is allemaal de schuld van zijn oma die hem ooit de bijnaam ‘Anansimannetje’ gaf. Wil jij weten hoe dit nou precies zit? Kom dan ook luisteren, genieten en lachen tijdens de Wijnand Stomp kids comedyshow.

Stomp vertelt hoe Anansi in één dag popster wordt. Koning “Anthony Got-it the First” heeft alle horloges van zijn onderdanen afpakt om zelf als enige bij de tijd te zijn. Op een dag leent Anansi het horloge van de koning, want lenen is geen stelen, toch? Alleen vergeet Anansi het geleende horloge terug te brengen. Dat is niet zo slim…

De spin Anansi is een klassieke held uit de Afro-Caribische vertelcultuur, maar zo universeel van karakter dat hij oceanen en cultuurverschillen overbrugt alsof het regengootjes langs de stoeprand zijn. Anansi heeft altijd honger, maar werken voor de kost? Echt niet! Om zijn buik vol te krijgen verzint hij de meest creatieve trucs. De spin raakt altijd verstrikt in zijn eigen spinsels. Toch weet hij zich op onnavolgbare wijze door list en bedrog er steeds weer uit te wurmen. 

Max. 90 kinderen per voorstelling / max 3 voorstellingen per dag

Kosten:

  • 1 voorstelling op één dag:    € 550,00
  • 2 voorstellingen op één dag: € 850,00
  • 3 voorstellingen op één dag: € 1200,00 
  • Btw 9%
  • Reiskosten € 25,00
Uitvoerder Wijnand Stomp /Theater Elswout
Locatie In school
Thema Kinderboekenweek
Duur 0:45
Vorm Maatvraag Voorstelling
Discipline Cultureel erfgoed Drama Beleven
Prijsindicatie
€ 626,-
Datum
1 jan. - 22 dec. 2023