Musical-In-1-Dag: offline en/of online

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Musical-In-1-Dag: offline en/of online

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Professionele artiesten verzorgen muziek-, dans-, en theaterworkshops per klas/groep. Bij jullie op locatie, of via video-instructies.

  1. De musical op locatie leidt tot een voorstelling of een film.
  2. De musical via video-instructies leidt tot een film.
  3. Ook jullie eigen musical kan worden gefilmd / gestreamd.

Online programma

Aan de hand van een script en video-instructies filmen de kinderen zelf ieder korte scenes met bijvoorbeeld iPads of smartphones. De school of de kinderen sturen de gemaakte beelden naar ons op. Wij monteren alles tot een mooie film.

Programma op locatie

Een of meer groepen volgen groepsworkshops. Enkele hoofdrolkinderen volgen een langere 'masterclass'. Aan het eind van de dag is er al een leuke voorstelling voor ouders en andere belangstellenden.

Mocht een voorstelling nog niet kunnen of mogen, dan kunnen we ook op jullie locatie komen filmen zodat er achteraf een mooie videomontage kan worden verspreid.

Prijs

Voorbeeld 1: Online groep 8 musical
Een of twee groepen 8 volgen online lessen in musical, rap, slagwerk en dans. Aan de hand van een script en instructies filmen ze zichzelf en/of elkaar - thuis en/of op school - met iPads of smartphones. maX Music monteert de resultaten tot een mooie musicalfilm.
Richtprijs = 1.100 euro

Voorbeeld 2: Musical-in-1-dag met de hele school
Een school met 375 leerlingen / 15 groepen wil het jaar toch feestelijk afsluiten. maX Music verzorgt de Musical-In-1-Dag met 4 artiesten (workshopleiders Rap, Percussie, Dans en Musical). Een cameraman van maX Music filmt zelf het resultaat van elke workshop, en monteert deze achteraf uitgebreid tot een mooie musicalfilm.
Richtprijs = 2.500 euro

Voorbeeld 3: Toch liever de eigen musical
Een school is al goed op weg met het instuderen van een andere musical. De uitvoering is nu de grootste uitdaging, want er mag geen publiek bij zijn. maX Music verzorgt video-opnames die achteraf worden bewerkt, of die live worden gestreamd.
Richtprijs = 1.400 euro

Uitvoerder Creatieve workshops & acts - maX Music
Locatie In school
Duur 0:45
Vorm Workshop
Discipline Dans Drama Muziek
Prijsindicatie
€ 1.100,-
Datum
29 jul. 2019 - 16 jun. 2024