Swing is the Thing!

Primair onderwijs, Groep 1/2

Favoriet

Swing is the Thing!

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2
Omschrijving

Willen jullie de hele school aan het dansen krijgen???

Boek dan nu “Swing is the Thing!”

Alle groepen krijgen een motiverende en inspirerende dansles. Natuurlijk gaat elke groep iets anders oefenen. We hebben verschillende stijlen voor alle groepen zoals de Bunny Hug, Charleston, Rock & Roll, Disco, Michael Jackson, Hip Hop, Streetdance etc. Samen met de docenten van Static creëren de leerlingen in 1 les een spectaculair optreden. Vanuit Static zijn er voor verschillende groepen knutsel ideeën om te maken op de dag zelf om zo het optreden extra mooi aan te kleden.

Aan het einde van de dag zullen alle groepen laten zien aan elkaar en ouders/verzorgers waar ze aan hebben gewerkt. En niet te vergeten een spetterend optreden van de dans docenten voor de leerlingen om af te sluiten.

Sing is also a Thing…

Voor elke groep hebben wij aansluitend op de dansstijl een nummer om te zingen met de daarbij behorende toffe bewegingen onder leiding van een topdocent.
Zo sluit het programma op elkaar aan en zal de dag helemaal gevuld worden met zang, dans en knutselen.

Docenten dans

Willen de school docenten hun moves met de kinderen delen tijdens het optreden dan kan Static daar ook voor verzorgen. Dit is op dezelfde dag bijvoorbeeld in de pauze.

Aankleding

Om het optreden af te maken bieden wij de optie tot verhuur van kostuums en attributen tijdens de lessen en met het optreden.

Om de dag compleet te maken kun je als school kiezen om de school te laten versieren. De school word omgetoverd voordat de leerlingen binnenkomen. Zodat de sfeer er meteen inzit.

De prijs is gebaseerd op 8 groepen met maximaal 30 leerlingen en 2 docenten vanuit Static.
€ 1355,- Wij zijn dan de hele dag aanwezig inclusief apparatuur, reiskosten, de eindpresentatie van de leerlingen en show van Static.
De genoemde extra’s en de tarieven daarvan zijn op aanvraag.

Downloads

Swing is the Thing! (14KB)
Uitvoerder Static "You Ask, We Create!"
Locatie In school
Duur Volledige dag
Vorm Voorstelling Workshop
Discipline Dans
Prijsindicatie
€ 1.355,-
Datum
1 nov. 2017 - 31 jul. 2024