Wirrewar

Primair onderwijs, Groep 1/2

Wirrewar

Primair onderwijs, Groep 1/2

Omschrijving

Meneertje volgt de rode draad. Stap voor stap. Binnen de lijntjes. Dag in. Dag uit. Meneertje loopt zijn hele leven over hetzelfde lijntje. Zonder te spelen en zonder te lachen. Tot de dag dat hij.....
Spring, buk, draai en zoek. Meneertje gaat op onderzoek.

Wirrewar is een grappige interactieve mimevoorstelling met minimale middelen en met grootse fantasie. Speciaal voor de groepen 1,2. Wirrewar gaat over buiten de lijntjes durven kijken, over jezelf blijven ontwikkelen, over de noodzaak van spelen.

Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Door het interactieve spel en associatiespel wordt het creatieve proces geprikkeld. Na afloop van de voorstelling mogen de kinderen nog even meespelen, korte workshop. De leerkracht krijgt een lesbrief mee met leuke opdrachten (en filmpjes) waar je in de klas mee verder kan.

Reacties leerkrachten:
“Meneertje besluit de rode draad los te laten en ontdekt de eindeloze mogelijkheden van zijn fantasie door te spelen met de de rode draad en andere touwen. Efrem neemt de kinderen mee in een wereld van verbeelding en verwondering die tot het laatste moment blijft boeien. Een voorstelling die laat zien hoe groot en rijk de wereld is, als je je fantasie gebruikt.”

“Efrem maakt kinderen enthousiast met zijn spel. De kinderen moesten veel lachen. Met weinig middelen zoveel mogelijk uitbeelden, dat is zijn kracht.”

Praktische informatie
Speellocatie: een grote lege ruimte zoals een gymzaal of aula.
Aanwezige licht van lokaal is voldoende. Muziekinstallatie wordt meegenomen.

Prijzen
1 voorstelling € 600
2 voorstellingen € 950
3 voorstellingen € 1250

Reiskosten € 15

Maximaal 70 kinderen per voorstelling

Boekingen via Efrem Stein, Collage Almere.

www.efremstein.com / facebook: efrem stein speelt / instagram: efremstein

Uitvoerder Efrem Stein
Locatie In school
Duur 0:40
Vorm Voorstelling
Discipline Drama Beleven
Prijsindicatie
€ 600,-
Datum
1 sep. 2021 - 1 aug. 2023