Jaarabonnement Laat maar zien

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Jaarabonnement Laat maar zien

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Omschrijving

Online methode voor beeldend onderwijs en cultuureducatie voor de hele school met: - ruim 600 lessen - voorzien van veel beeldmateriaal , instructievideo's en techniekvoorbeelden - met complete lesbeschrijvingen - vaste leerlijnen of zelf samen te stellen - veel voor lessen voor kunst en cultureel erfgoed. En nog veel meer! Bekijk de website en probeer gratis proeflessen: www.laatmaarleren.nl/proeflessen

Leeftijd: Alle groepen basisonderwijs

Tijdsduur: Alle lessen zijn het hele schooljaar voor iedere leerkracht toegankelijk

Prijs: afhankelijk van schoolgrootte. Scholen die deelnemen aan Collage krijgen een flinke korting. Vraag het abonnement aan via Collage.

Nieuwsgierig?
Leer Laat maar Zien kennen met de gratis proeflessen. Voor elke bouw zijn er een paar lessen beschikbaar die je met een druk op de knop via je digibord in de klas kunt gebruiken. Er zijn ontwerplessen en activiteiten waarbij kinderen naar eigen verbeelding werken. Er zijn lessen die een kunstenaar als uitgangspunt nemen of opdrachten waarbij de eigen omgeving als startpunt is gekozen. Er zijn speciale architectuur en grafieklessen. Ga naar www.laatmaarleren.nl/proeflessen en ontdek zelf hoe Laat maar Zien de creativiteit van kinderen bevordert.

Uitvoerder Stichting Beeldend Onderwijs
Locatie In school
Duur Meerdaags
Vorm Digitale methode
Discipline Beeldend Boetseren
Construeren
Druktechnieken
Papiertechnieken
Tekenen/schilderen
Textiel
Prijsindicatie
€ 0,-
Datum
10 jan. 2014 - 1 aug. 2024