Later als je Groot Band

Primair onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Later als je Groot Band

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Wat wil je later worden? Misschien wel zangeres? of je wilt later spelen in een band en over de hele wereld reizen… Tijdens het optreden van de Later als je Groot Band wordt precies duidelijk wat je allemaal doet als artiest. En natuurlijk mogen er vragen gesteld worden aan elke muzikant. Maar geniet naast de vragen vooral van het feest dat de band maakt!

De Later als je Groot band is een interactieve voorstelling waarin leerlingen kennis maken met diverse muziekinstrumenten. Dit gebeurt door middel van een echte complete live band on stage. De band bestaat uit drums, piano en synthesizer, basgitaar, saxofoon en zang.

De Band laat zien hoe leuk het is om muziek te maken en hoe je samenwerkt. De 5 professionele bandleden spelen in diverse bands en orkesten in binnen en buitenland. Met hun enthousiasme geven ze een waar popconcert waarbij ze vertellen hoe een nummer tot stand komt en wat er mogelijk is met de verschillende instrumenten binnen de band.

Bij elk optreden is licht, geluid en alle instrumentarium aanwezig. De Later als je Groot band is te boeken op scholen, in theaters en in bibliotheken. Uiteraard zijn andere locaties bespreekbaar. De voorstelling duurt 50 minuten per voorstelling (2 keer op dezelfde locatie) voor een 3e voorstelling is er een meerprijs van € 200,-

Prijs: € 1550,- voor twee shows in 1 dagdeel, informeer naar de mogelijkheden voor deze prijs.
Meerdere concerten op één dag op dezelfde locatie zijn bespreekbaar.

Geschikt voor groep 5 t/m 8 of als groepsdoorbroken evenement voor de hele school.

Zie ook: https://www.facebook.com/LAJGB/

Uitvoerder Later als je Groot Band
Locatie In school
Duur 0:50
Vorm Voorstelling
Discipline Muziek Maken
Zingen
Prijsindicatie
€ 1.650,-
Datum
2 jan. 2017 - 2 aug. 2024