Maak een vriend voor altijd!

Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8

Favoriet

Maak een vriend voor altijd!

Favoriet | Primair onderwijs, Groep 1/2, Groep 3/4, Groep 5/6, Groep 7/8
Omschrijving

Toen was er een nieuwe vriend!

Met vriendschap overwin je alles. Met een vriend(in) kun je lachen, spelen, grapjes maken, huilen en heel veel andere dingen doen.

Dit is een kans om je eigen vriend(in) te maken die er altijd voor je is, ook als je 'echte' vriend(in) er even niet is.
We gaan aan de slag met heel veel afvalmateriaal, verf, materiaal om te knippen en te plakken en ieder kind kan zijn eigen verhaal maken bij zijn vriend(in).

Tussendoor hebben we het over vriendschap en betrekken we de verhalen van de kinderen hierbij. Omdat we veel gebruik maken van afvalmateriaal zullen we het ook hebben over de "plastic soep". We laten de kinderen hierin meedenken, bewust worden en hun verhalen vertellen.

Deze workshop is zeer geschikt voor diverse thema's (kinderboekenweek 2023 " Bij mij thuis ", Mondriaan, landen etc.) en is aan te passen naar seizoenen maar ook goed te gebruiken en aan te passen bij thema's als plastic soep, milieubewustzijn etc.

Wij doen de workshop met zijn tweeën om de kinderen optimaal aandacht te kunnen geven ende kunstenaar in zichzelf te ontdekken.

Prijsindicatie is inclusief materiaal.

Uitvoerder Art Class
Locatie In school
Thema Kinderboekenweek Thema naar keuze
Duur 1:30
Vorm Workshop
Discipline Beeldend Construeren
Tekenen/schilderen
Prijsindicatie
€ 200,-
Datum
1 jun. 2020 - 21 jul. 2024